Başkana Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Başkana Mobil uygulaması ile Android telefonunuzdan ilgili belediyenin rahatsız olduğunuz çalışmasını şikayet edebiliyorsunuz.

Başkana Mobil, zaman zaman çalışmalarından rahatsız olduğumuz belediyeleri hızlıca şikayet edebildiğimiz bir uygulama. Telefonla sorunun fotoğrafını çekip göndermemiz şikayetin ilgili belediyeye iletilmesi için yeterli oluyor.

Tüm belediyelerin olmasa da çoğunun kendi mobil uygulaması ve şikayetinizi iletebileceğiniz bir irtibat numaraları var ancak Başkana Mobil çok pratik bir kullanım sunuyor. Yaşadığınız şehir bulunduğunuz ilçe fark etmeksizin şikayetinizi fotoğraflı olarak uygulamaya gönderiyorsunuz. Tabii ki ad soyad, e-posta adresi, telefon numarası bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Şikayetiniz için bir başvuru formu açılıyor. İlgili belediyeye şikayetiniz mail yoluyla gittiğinden daha doğrusu Başkana uygulaması belediyeye şikayetinizi mail ile ilettiğinden ilgili belediye şikayetinizi görüyor, Başkana Mobil uygulamasını kullanmaları gerekmiyor. Kısacası Başkana Mobil, sizinle belediyeler arasında bir köprü vazifesi görüyor.

Uygulama üzerinden yaptığınız şikayetler bir sonuca ulaşırsa, çözülürse tarafınıza anlık olarak bildiriliyor. Bu arada uygulama konum tabanlı çalışıyor. Haritada işaretlediğiniz noktaları görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Başkana Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Başkana Mobil uygulaması ile iPhone'unuzdan ilgili belediyeyi hızlıca şikayet edebilirsiniz.

Başkana Mobil, belediyenin rahatsız olduğunuz çalışmasına denk geldiğiniz vakit hızlıca şikayetinizi yapabileceğiniz bir platform. Hangi şehirde yaşarsanız yaşayın, ilgili belediyeye şikayetiniz mail yoluyla hızlıca iletiliyor ve sonuç tarafınıza anlık olarak bildiriliyor.

Belediyelerin çalışmalarından yer yer rahatsız olduğunuz olmuştur. Şikayet etmeniz gerektiğinde telefonunuzda yüklü ise ilgili belediyenin mobil uygulamasını açmanız (her belediyenin mobil uygulaması yok) veya şikayetler için özel telefon numarasını çevirmeniz gerekir. Başkana Mobil uygulamasında tek yapmanız gereken; bulunduğunuz yerde rahatsız olduğunuz durumun fotoğrafını çekip göndermek. Şikayetiniz ilgili belediyeye anında iletiliyor, siz mail atmakla, telefonla uğraşmıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İstikbal Mobil Katalog

    İstikbal Mobil Katalog ile İstikbal marka ürünler mobil cihazınızda.
  • Vestel Mobil Asistan

    Vestel Mobil Asistan uygulaması satış sonrası destek hizmetlerini mobil cihazlarınızdan sizlere sunuyor.
  • Başkent Mobil

    Başkent Mobil (Android) Uygulaması İndir: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Türkiye'nin ilk akıllı mobil uygulaması
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Keçiören Belediyesi

    Mobil Keçiören, Keçiören Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Kentkart Mobil

    Kentkart Mobil ile güncel Kentkart bakiyenizi öğrenebilirsiniz
  • Avea Mobil Hesap

    Avea Mobil Hesap uygulaması ile restoranlarda sadece Android telefonunuzu kullanarak hesabı ödeyebiliyorsunuz.
  • AvivaSA Mobil

    AvivaSA Mobil uygulamasında bireysel emeklilik, hayat ve kaza sigortalarınızın detaylarını öğrenebilirsiniz.