Basketball Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,065 TOPLAM İNDİRME
143 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu

Basketball Arena (Basketbol Arena) Android, Head Ball 2 (Kafa Topu 2) oyunu geliştiricileri Masomo’nun ücretsiz online basketbol oyunu. Kontrolleri kolay öğrenmesi zaman almayan, gündelik evde-dışarıda her yerde oynayabileceğiniz, grafikleri ve animasyonlarıyla kendisine çeken süper eğlenceli basketbol oyunu. Klasik basket maçlarından sıkıldıysanız, farklı bir basketbol oyunu arıyorsanız Basketball Arena’yı tavsiye ederim. Oyun ücretsiz olduğundan Basketbol Arena APK indirme bağlantısı sunulmamıştır. Yukarıdaki Basketbol Arena İndir butonuna dokunarak oyunu telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

Basketbol Arena İndir

Dünyanın dört bir yanında en çok oynanan futbol oyunu Kafa Topu 2’nin yapımcıları Masomo, aynı tarzda basketbol oyunu ile karşımıza çıkıyor. iOS’in ardından Android platformuna çıkış yapan Basketball Arena Türkçe adıyla Basketbol Arena’da sadece gerçek oyunculara karşı ve birebir maçlar yapıyorsunuz. Smaç basıyor, uzun mesafeden atışlar yapıyor, her zamanki gibi süper güçlerinizle rakibinizi şaşkına çeviriyor, maçın kaderini değiştiriyorsunuz. Kupalar sizi bekliyor, kazandığınız her maç size puan kazandırmakla kalmıyor, değerli ödüllerin sahibi yapıyor, yeni karakter ve kortlarda oynamanızı sağlıyor.

  • Gerçek Oyuncularla 1'e 1 Maç Deneyimi

İster arkadaşlarınıza meydan okuyun ister online olan başka bir gerçek oyuncuyla eşleşin. Heyecan dolu anlara hazır olun. Tek yapmanız gereken takımınızı kurup oyna tuşuna basmak!

  • Basketbol Kariyerinizi Şekillendirin

Birbirinden değişik karakterlerin arasından en sevdiğinizi seçin ve heyecanlı bir mücadeleye hazırlanın! Rakiplerinizi alt ettikçe daha fazla karakterin kilidini açacaksınız, değişik koçlarla birbirinden güzel sahalarda oynamaya hak kazanacaksınız. Kariyerinizde ilerledikçe artan taraftar kitlenizin ve birbirinden özel ödüllerin tadını çıkarın.

  • Gerçek Zamanlı Hızlı Tempo Basketbol

Topu elinize alın ve basketbol yeteneklerinizi tüm rakiplerinize gösterin! Topu rakibinizden çalıp ister smaç basın ister 3’lük sayılarla rakibini alt edin. Hepsi gerçek zamanlı! Kritik zamanlarda süper güçlerinizi kullanarak oyuna daha da fazla heyecan katmak sizin elinde. 


Gerçek oyuncularla gerçek zamanlı maçlar!
Sosyal medya hesaplarınızı bağlayın, arkadaşlarınıza meydan okuyun!
Küçük bir takımla başlayın. Maç kazandıkça takımınızı genişletin, yeni oyuncularla oynayın! 
Birbirinden farklı saha, oyuncu ve koç arasından istediğinizi seçebilirsiniz! 
Özel güçlerinizi kulanın, herkesin önüne geçin. 
Daha fazla kupa kazanın, liderlik sıralamalarında hep birinci sırada kalın! 
Tüm bu özellikler günlük görevlerle daha da heyecanlı! 
Oynaması tamamen ücretsiz!

 

Erkan Calp

Basketball Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME
197.2 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Arena (Basketbol Arena) iOS App Store'da! Kafa Topu 2 yapımcıları Masomo'dan birebir online basketbol oyunu

Basketball Arena (Basketbol Arena), Masomo tarafından geliştirilen teke tek basketbol oyunu. Kafa Topu 2 (Head Ball 2) oyununun geliştiricileri tarafından hazırlanan yeni mobil oyun dünya genelinde basketbol tutkunlarını buluşturuyor. Hemen Basketball Arena oyununu iOS cihazınıza indirin, birebir online maçlarda gerçek oyuncularla mücadeleye girin! İndirmesi de oynaması da ücretsiz. Basketbol Arena App Store'da! Online maçlara katılmak için hemen şimdi yukarıdaki Basketbol Arena İndir iOS butonuna dokunun.

Basketball Arena (Basketbol Arena) iOS İndir

Dünya genelinde başarı yakalayan ender Türk yapımı mobil oyunlardan Kafa Topu 2’nin geliştiricileri bu sefer basketbol oyunuyla karşımıza çıkıyor. Grafikler her zamanki oldukça kaliteli/üst seviyede. Kafa Topu’nu oynamış olun olmayın, basketbolu seviyorsanız gerçek oyuncularla teke tek maç yapma keyfi yaşatan Basketball Arena’yı kesinlikle oynamalısınız. İlk olarak iOS platformuna çıkış yapan Basketbol Arena, adrenalin yüklü maçlara ev sahipliği yapıyor. Smaç basın, uzun üç sayılık atışlar yapın ve süper güçlerinizi kullanarak beklenmedik hamleler yapın! Birebir maçlarda aldığınız puanlarla yeni basketball toplarının ve değerli ödüllerin kilidini açın. Ne kadar çok maç kazarsanız yeni karakterlerin kilidini açma şansınız o kadar artar.

  • Sadece gerçek oyuncularla gerçek zamanlı maçlar yapın.
  • Ufak bir takımla başlayın, ilerledikçe yeni oyuncuları takımınıza katın.
  • Yeni kortlar ve karakterlerin kilidini açın.
  • Süper güçlerinizi geliştirin.
  • Daha fazla kupa kazanın ve liderlik tablosunun tepesine çıkın.
  • Oynaması tamamen ücretsiz!

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basketball Battle APK

    Basketball Battle APK Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir, ufak boyutlu basketbol oyunu.
  • NBA 2K Mobile Basketball

    2K’nın sevilen oyun serisi NBA 2K Mobile Basketball, oyun severler arasındaki rekabete farklı bir bakış açısı getiriyor.
  • Basketball Shot HD

    Basketball Shot HD, Android mobil cihazları üzerinde basketbol oyunları oynamayı seven kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz ve eğlenceli bir basketbol oyunu.
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • NBA LIVE Mobile Basketball

    Mobildeki ücretsiz en iyi basketbol oyunu
  • Baller Legends Basketball

    Baller Legends Basketball, basketbol severlerin keyiften bayılarak oynayabileceği ücretsiz ve eğlenceli Android basketbol oyunlarından bir tanesi.