Battle Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME

Battle Bay mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Battle Bay eğer gemi savaşları ilgiliniz çekiyorsa sizin için güzel bir boş zaman değerlendirme seçeneği olabilecek bir mobil savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MOBA oyunu olan Battle Bay, ilk olarak iOS platformuna çıkış yapmıştı ve beğeni kazanmıştı. Angry Birds gibi oyunları geliştiren Rovio tarafından hazırlanan Battle Bay'de oyuncular savaş gemilerini seçiyorlar ve 5'erli takımlar halinde dalgaların üzerinde çarpışmaya başlıyorlar.

Battle Bay içinde farklı karakteristik özelliklere sahip olan birçok farklı gemi türü bulunuyor. Bu gemilerin kimisi hızı ve çevikliği, kimisi ateş gücü, kimisi dayanıklılığı, kimisi de takım arkadaşlarını iyileştirme gücüyle öne çıkıyor. Ayrıca oyuncular savaşlara katıldıkça gemilerine seviye atlatabiliyor ve gemilerini geliştirebiliyorlar.

Battle Bay'de gemilerinizde kullanabileceğiniz birçok farklı silah, zırh ve ekipman seçeneği bulunmakta. Oldukça güzel grafiklere sahip olan Battle Bay uzun süreli eğlence sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Battle Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
321 TOPLAM İNDİRME
200 MB DOSYA BOYUTU

Battle Bay mobil cihalzarınızda online gemi savaşları yapmanıza imkan tanıyan bir gemi savaşı oyunudur

Battle Bay, Angry Birds gibi ünlü oyun serileriyle tanıdığımız Rovio firması tarafından geliştirilen yeni bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir gemi savaşı oyunu olan Battle Bay'da oyuncular denizlerin hakimi olmak için mücadele ediyorlar. Bu iş için savaş gemimizi seçiyoruz, onu silahlarla donatıyoruz ve su üzerine diğer oyuncularla takım tabanlı olarak çarpşıyoruz.

Rovio'nun geliştirdiği ilk MOBA oyunu olan Battle Bay oyunculara gemilerini modifiye etmek için zengin seçenekler sunuyor. Oyunda farklı sınıflar altında toplanmış savaş gemileri bulunuyor. Bu sınıfların her biri farklı avantajlara ve dezavantajlara sahip. Enforcer sınıfı yüksek ateş gücü ile dikkat çekiyor, Defender ise dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Shooter ise diğer sınıflardan daha fazla silahı üzerine yerleştirebilmemize imkan tanıyor. Eğer manevra kabiliyeti ile düşmanlarınızı alt etmek isterseniz Speeder sınıfını seçebilirsiniz. Battle Bay bir takım oyunu olduğu için takım arkadaşlarınızı iyileştirmenize imkan tanıyan Fixer sınıfı da oyunda dahil edilmiş. 

Battle Bay içerisinde toplayabileceğiniz farklı silahlar, zırhlar, ekipmanlar ve yetenekler sizi bekliyor. Sahip olduğunuz bu öğeleri nasıl birleştirdiğiniz ve modifiye ettiğiniz ise sizin oyun stilinizi belirliyor. Oldukça güzel grafiklere sahip olan Battle Bay eğer hızlı ve yoğun aksiyon yaşamak isterseniz hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Commando - Final Battle

    Commando - Final Battle aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Death Battle

    Death Battle bol aksiyon sunan ücretsiz bir Android oyunudur
  • Gangster Revenge: Final Battle

    Gangster Revenge: Final Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Battle of Heroes

    Battle of Heroes ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Battle of Saiyan

    Battle of Saiyan ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Creature Battle Lab

    Creature Battle Lab, Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynanabilecek bir aksiyon oyunudur.