Battle Camp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Battle Camp'te gerçek oyunculara karşı mücadele veriyoruz ve nefes kesen PvP savaşlara katılıyoruz.

Battle Camp, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz muhteşem bir MMO tabanlı bulmaca-savaş oyunudur. Genel çerçevede Battle Camp farklı oyun dinamiklerini başarılı bir şekilde kombine ederek oyunseverlere benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Oyundaki amacımız farklı tipteki yaratıkların hüküm sürdüğü bir evrende güçlü bir takım kurarak düşmanları yenmeye çalışmak. Oyunun ilk aşamalarında bu bir hayli zor oluyor çünkü elimizde yeterince güçlü yaratık bulunmuyor. Birkaç savaştan ve mücadeleden sonra yavaş yavaş farklı güçte yaratıkları kendi takımımıza katabiliyoruz.

Haftalık düzenlenen PvP turnuvaları oyuncuların heyecanını uzun süre muhafaza etmeyi amaçlıyor. 400’den fazla karakterin bulunması da oyunun artı yönlerinden bir tanesi. Bu karakterlerin her birini kendi takımıza katma şansına sahibiz. Gerçek zamanlı oyunculara karşı mücadele vereceğiniz bu oyundan keyif alacağınızı düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Battle Camp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
82.4 MB DOSYA BOYUTU

Battle Camp'ta birbirinden ilginç yaratıkların hüküm sürdüğü bir evrende gerçek oyunculara karşı mücadele ediyoruz.

Battle Camp tamamen ücretsiz olarak sunulan ve eğlenceli oyun yapısıyla dikkat çeken bir MMO bulmaca oyunudur. Çok sayıda farklı tipten yaratığın yaşadığı bir evrende geçen oyunda hayatta kalmak için en güçlülerini kendi saflarımıza katmalıyız.

Bunu başarmak hiç de kolay değil çünkü karşımızda bize karşı koyan düşmanlar var. İlk başlarda çok güçlü değiliz fakat zamanla yeni yaratıkları takımımıza kattıkça güçleniyoruz ve zorlu mücadelelere girebilecek kıvama geliyoruz.

Tamamen gerçek oyunculardan oluşan bir evrende mücadele ediyoruz. Teke tek mücadelelere girebiliyor ve rakiplerimize kimin güçlü olduğunu gösterebiliyoruz. Elbette bu biraz tecrübe istiyor. Buna ek olarak haftalık düzenlenen turnuvalar da oyuncuların heyecanını daima yüksek tutmak amacıyla düşünülmüş bir ayrıntı.

400’den fazla yaratık içeren oyun hiçbir zaman tekdüzeliğe düşmüyor ve oyuncuyu sıkmıyor. Açıkçası çeşitliliğin bu derece yüksek olması iyi bir tercih olmuş. Grafik kalitesi ise bu oyuna iyi uyum sağlamış ve göze batan herhangi bir negatif yön yok.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Fuhrer in LA

    İkinci Dünya Savaşından canlı kurtulan Hitler, bu sefer davasını çözmeye kararlıdır ve Los Angeles sokaklarını savaş alanına çevirmeye karar vermiştir. Fuhrer in LA bol aksiyon ve mizahı harmanlayarın seveceği cinsten bir oyun.
  • Girls X Battle

    Girls X Battle oyunu çeşitli anime karakterlerini kullanarak savaş yapabileceğiniz bir oyundur.
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • Camp Pokemon

    Camp Pokemon, Android cihazlarınız üzerinde sizleri Pokemon dünyasına davet eden oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Battle of Warships APK

    Battle of Warships APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online, multiplayer deniz savaşı oyunu.