Battle Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Savaş temasını bulmaca oyunu özellikleriyle başarılı bir şekilde harmanlayan Battle Gems'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Battle Gems ücretsiz olarak indirebileceğiniz farklı ve heyecan dolu bir bulmaca oyunudur. Fakat oyun sadece bulmaca üzreine kurulu değil aynı zamanda savaşlar, ejderhalar, tuhaf yaratıklar, silahlar, büyüler ve destansı mücadeleler var.

Oyun temelde Candy Crush'tan da hatırlayacağınız gibi üç veya daha fazla taşı birleştirme üzerine kurulu. Oyunun en ilgi çekici yanı ise savaş temasını başarıyla harmanlamış olması. Oyunu öğrenmesi her yaştan oyunsever için oldukça kolay fakat öğrendikten sonra ustalaşması epey zaman alıyor ve oyunu keyifli kılan da bu. Oyun hızlı bir şekilde tükenmiyor ve monoton olmuyor.

Oyunda arkadaşlarınızla mücadele edebilir ve başarılarınızı ekran görüntüsü olarak kaydedebilirsiniz. Daha sonra bunları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Başarılı olmak istiyorsanız stratejilerinizi iyi seçmeli, elinizdeki güçleri ve özellikleri iyi kullanmalısınız. Aksi halde düşmanlarınız size üstünlük sağlayabilir. İlk rakibiniz Red Dragon ve hiç de kolay lokmaya benzemiyor!

Emircan Erdoğan

Battle Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
95.9 MB DOSYA BOYUTU

Bulmaca oyunu kategorisine farklı bir bakış açısı getiren Battle Gems'te epik bir maceraya atılıyoruz.

Battle Gems ücretsiz olarak indirebileceğiniz heyecanlı ve bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunudur. Candy Crush'a benzeyen oyun savaş temasını başarıyla harmanlıyor. Yani bir başka deyişle Candy Crush'ta aldığınız çocuksu deneyim bu oyunda yok.

Battle Gems biraz daha acımasız ve epik bir savaş ortamında inşa ediliyor. Oyunda devasa ejderhalar, zombiler, canavarlar ve kötü amaçlı yaratıklar mevcut. Oyunu öğrenmesi en fazla 15-20 dakika alıyor fakat bu evreden sonra sizleri büyük bir keyif bekliyor. 150'den fazla yaratık bulunan oyunda yapmanız gereken tek şey üç veya daha fazla aynı taşı birleştirerek yok etmek.

Oyunun en ilgi çeken yanı göz alıcı grafikleri, aksiyon dolu savaşları ve etkileyici bir şekilde tasarlanmış anmasyonları. Tüm bunların hepsi birleşince ortaya gerçekten oynanması gereken bir oyun çıkıyor.

Battle Gems'te arkadaşlarınızla rekabet etmek istiyorsanız, bunu yapmak mümkün. Yapacağınız savaşların ekran görüntüsünü alıp yollayabilir ve başarınızı tescilleyebilirsiniz. Onlarca farklı silahın, yaratığın ve haritanın yer aldığı Battle Gems, kesinlikle oynamaya değer!

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gems of War

    Gems of War aynı renkte mücevherleri eşleştirdiğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Dungeon Gems

    Dungeon Gems oldukça eğlenceli fantastik bir bulmaca oyunudur
  • Genies & Gems

    Genies & Gems, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde eğlenceli ve ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz bir Android üçlü eşleştirme oyunu.
  • Gems & Dragons

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Battle for Blood

    Battle for Blood mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Zookeeper Battle

    Zookeeper Battle, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon ve bulmaca öğelerini içeren üçlü eşleştirme oyunudur.
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Sea Battle 2

    Sea Battle 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.