Battle Prime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME

Battle Prime Android Oyunu İndir: FPS ve TPS türünü sevenler kaçırmasın!

Battle Prime, Android telefonlarda oynanabilen çok oyunculu nişancı oyunu.

Karakterinizi hem dış açıdan hem de iç kamera açısından görüyorsunuz. Yani Battle Prime, FPS ve TPS birleşimi bir mobil aksiyon oyunu. Grafik kalitesinin de oldukça iyi olduğu oyunda her birinin kendine has taktiği olan, savaş tarzı benimseyen prime’ları yönetiyorsunuz. Multiplayer shooter oyunları seviyorsanız, tavsiye ederim. Ücretsiz indirilebilir olmasıyla denenmeyi hak ediyor.

Mobil oyun dünyasına yeni giriş yapan bir isim tarafından geliştirilen Battle Prime, mükemmel grafiklere ve görsel efektlere sahip bir nişancı oyunu. Geliştirici tarafından çoklu oyunculu üçüncü şahıs nişancı oyunu olarak tanımlansa da değil, savaşçıların gözünden de görebiliyorsunuz. Dolayısıyla birinci şahıs nişancı oyunları da hoşunuza gidiyorsa indirin, keyif alırsınız. Oyuna geçecek olursak, karakterler prime adını taşıyor. Her prime farklı şekilde mücadele ediyor. Devasa bir canavarın gücüne sahip olup herkesi ezip geçebilirsiniz de şimşek hızıyla üstünlük kurabilirsiniz de… Nasıl savaşacağınız size kalmış. Bu arada yeniden canlanma esnasında primelar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Savaştıkça ödüller kazanıyor, sıralamada yükselerek yeni primelar, silahlar, takımları açıyorsunuz.

 

Erkan Calp

Battle Prime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
204.1 MB DOSYA BOYUTU

Battle Prime iOS FPS - TPS oyununda prime'larla savaşıyoruz.

Battle Prime, iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan TPS - FPS oyunu. Konsol kalitesinde olmasa da yüksek kalitede grafiklere sahip mobil oyunda kendilerine prime adı verilen savaşçıların yerine geçiyorsunuz. 6’ya 6 mücadelelerde gücünüzü gösteriyorsunuz. Mobilde çok oyunculu nişancı oyunları oynamayı seviyorsanız, Battle Prime’ı tavsiye ederim.

iPhone’da - iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz grafikleri de güzel bir nişancı oyunu arıyorsanız platforma yeni giren Battle Prime’ı öneririm. 200MB civarı boyutuna göre oldukça iyi grafikler sunan aksiyon oyunu, ateş etmeli ve çok oyunculu oyunlardan hoşlananlara hitap ediyor. Savaşçınızı iç ve dış kamera açısından kontrol edebiliyorsunuz. Dolayısıyla birinci ve üçüncü şahıs nişancı oyunu. Oyunda prime adını taşıyan, kendi savaş stilleri olan karakterlerle takımlı savaşıyorsunuz. Her primeın kendine has özelliği var. Bir canavarın gücüne sahip olarak arenayı yıkıp geçebilirsiniz ya da şimşek hızıyla üstünlük kurabilirsiniz.

Battle Prime iOS FPS TPS Oyunu Özellikleri

  • Prime’ınızı seçin
  • Yüksek adrenalinli aksiyonun tadını çıkarın
  • Ödüller kazanın
  • Atmosferi hissedin

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bullet Battle

    Yerli yapım çok oyunculu nişancı oyunu
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Mighty Army : World War 2

    2. Dünya Savaşı temalı harika bir TPS oyunu
  • Unknown Royal Battle

    Zor ve beceri gerektiren bir çevrimiçi aksiyon oyunu!
  • Knives Out

    PUBG benzeri aksiyon macera oyunu
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Evolution 2: Battle for Utopia

    Ütopya gezegeni için savaşın!
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.