BattleText

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

İngilizce kelime savaşları yapabileceğiniz eğitici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Hem Android, hem de İOS platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden BattleText, İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz ve onlarca yeni kelime öğrenebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bir tür kelime savaşı olarak hazırlanan bu oyunda asıl amaç, İngilizce bir kelime yazmak ve yazdığınız kelimenin son harfi ile karşı tarafın yeni bir kelime yazmasınız beklemektir. Aynı şekilde sizde karşı tarafın yazdığı kelimenin son harfini baz alarak yeni bir İngilizce kelime üretmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Oyunda güçlü rakiplerle karşılaşabilir ve İngilizce kelime bilginizi sınayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve sürekli yeni kelimeler öğrenebileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunun bazı kuralları bulunmaktadır. Bu kurallardan en önemlisi kelimeleri rastgele yazamazsınız. Yazacağınız kelimeler bir önceki kelimenin son harfi ile başlamalıdır. Aksi takdirde oyun sonlanır ve tekrar başlamak zorunda kalırsınız.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan BattleText, İngilizce kelime bilginizi geliştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

BattleText

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
76.5 MB DOSYA BOYUTU

İngilizce kelime savaşları yapabileceğiniz eğitici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

İngilizce kelime savaşları yaparak yeni kelimeler öğrenebileceğiniz ve aynı zamanda eğlenceli anlar geçirebileceğiniz BattleText, mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde yer alan ve bir milyondan fazla oyun severin vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Oyunda alanında uzman onlarca farklı yarışmacı ile mücadele edecek ve onları yenmeye çalışacaksınız. Yazdığınız her kelime kurallara uygun olmalıdır. Aksi halde oyun sona erer ve yeniden başlamak zorunda kalırsınız. Kelimeleri kafanıza göre yazamazsınız. Yazacağınız kelime bir önceki kelimenin son hafi ile başlamalıdır. Bu sayede karşılıklı kelime savaşı devam eder ve ilk hata yapan savaşı kaybeder.

İngilizce kelime savaşı yapabileceğiniz ve yeni kelimeler öğrenebileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor. Oyunda İngilizce bir kelime yazarak karşı tarafın vereceği cevabı beklemelisiniz. Daha sonra karşı tarafın gönderdiği kelimenin son harfini kullanarak yeni bir kelime üretmeli ve yarışmaya devam etmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz BattleText, oyunculara ücretsiz olarak hizmet veren eğitici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.