Battlefleet Gothic: Leviathan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Battlefleet Gothic: Leviathan, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uzay stratejisidir.

Battlefleet Gothic: Leviathan, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay stratejisi olarak karşımıza çıkıyor. Destansı uzay savaşlarının gerçekleştiği oyunda stratejik bilginizi konuşturuyorsunuz.

Stratejik tabanlı bir uzay savaşı olarak karşımıza çıkan Battlefleet Gothic: Leviathan, gerek grafikleri gerekse atmosferik ortamı olsun harika bir oyun olarak nitelendirilebilir. Galaksiler arası savaşların gerçekleştiği oyunda kendi filonuzu kuruyor ve işgalci güçlerle mücadele ediyorsunuz. Savunma ve saldırı yapabileceğiniz oyunda gerçek zamanlı savaşlara dahil olabiliyor ve deneyiminizi arttırabiliyorsunuz. Destansı savaşların gerçekleştiği oyunda aksiyona ve maceraya doyuyorsunuz. Harika 3 boyutlu uzay gemileri, kolay kontrol mekanizması ve basit arayüzü ile Battlefleet Gothic: Leviathan bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Online olarak oynanan oyunda dünyanın her bölgesinden insanlara meydan okuyabilir ya da müttefik olabilirsiniz. Yeni yerleri fethetmeli ve sahip olduğunuz bölgeyi genişletmelisiniz. Uzay oyunlarından hoşlanan biriyseniz bu oyunun tam size göre olduğunu da söyleyebilirim. Tamamen uzayda geçen oyunda filonuzu en iyi şekilde yönetmelisiniz.

Battlefleet Gothic: Leviathan oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Battlefleet Gothic: Leviathan

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Battlefleet Gothic: Leviathan, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uzay stratejisidir.

Battlefleet Gothic: Leviathan, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay stratejisidir. Aksiyon ve macera dolu bir oyun olan Battlefleet Gothic: Leviathan ile stratejik bilginizi test ediyorsunuz.

Uzayda geçen bir strateji oyunu olarak karşımız çıkan Battlefleet Gothic: Leviathan, kolay kontrolleri ve harika atmosferiyle bağımlılık yapan bir oyundur. Oyunda kendi filonuzu kuruyor ve dünyanın diğer bölgesindeki insanlara karşı mücadele veriyorsunuz. İşgalci güçlerle savaşıyor ve galaksinizi korumaya çalışıyorsunuz. Saldırı ve savunma yaptığınız oyunda aksiyona doyuyorsunuz. Gerçek zamanlı olarak oynanan oyunda isterseniz arkadaşlarınıza isterseniz de tanımadığınız insanlara meydan okuyabilirsiniz. Destansı mücadeleler için Battlefleet Gothic: Leviathan oyununu mutlaka indirmelisiniz. Bu oyunun özellikle uzayı sevenlerin hoşuna gideceğini de söyleyebilirim. Harika grafikleri ve başarılı atmosferiyle Battlefleet Gothic: Leviathan mutlaka denenmesi gereken bir oyundur.

Oyundaki amacınız kendinize bir filo toplamak ve geliştirmek. Filonuz ne kadar güçlü olursa başarı oranınız da artıyor ve diğer oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Kolay kontrolleri ve farklı mekanizmalarıyla Battlefleet Gothic: Leviathan sizleri bekliyor.

Battlefleet Gothic: Leviathan oyununu iOS cihazlarınıza 34,99 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky to Fly: Soulless Leviathan

    Sky to Fly: Soulless Leviathan, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı arcade oyunu.
  • Sea of Lies: Leviathan Reef

    Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen korsan motiflerini içeren bir aksiyon oyunudur.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.