Battleheart Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
360 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.

Battleheart Legacy, dört kişilik bir grubu yöneterek ilerlediğiniz etkileyici bir rol yapma oyunudur. iOS cihazlarda popüler olmuş olan oyunun artık bir de Android versiyonu var. Böylece  Android kullanıcıları da bu popüler oyundan mahrum kalmayacaklar.

Öncelikle oyunun muhteşem grafiklere sahip olduğunu belirtmekle başlamak istiyorum. Açar açmaz sizi kendine hayran bırakacak çizgi roman tarzı grafiklere sahip olan oyunun karakterleri, arka plan görüntüleri ve animasyonları da bir o kadar etkileyici.

Oyunda ilk önce farklı karakteristik özelliklere sahip olan 4 adet karakterle grubunuzu yaratarak işe başlıyorsunuz. İlerledikçe level atlıyorsunuz ve karakterlerinizin özellikleri de gelişiyor. Karakterleriniz için yüzlerce sınıf ve yetenek kombinasyonundan istediğinizi seçebiliyor ve onları kişiselleştirebiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Kolay kontroller, tek dokunuşla ilerleme ve saldırma.
  • HD 3D grafikler.
  • 150'dan fazla yetenek.
  • 12 farklı karakter sınıfı.
  • 200'den fazla ekipman.
  • Bölüm sonu canavarları.

Eğer siz de rol yapma oyunlarını seviyorsanız, kesinlikle bu oyuna bir şans vermelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Battleheart Legacy

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
434 MB DOSYA BOYUTU

Battleheart Legacy ile fantastik bir maceraya adım atıyoruz

Battleheart Legacy oyunculara zengin ve detaylı bir fantastik dünyayı keşfetme imkanı sunan bir mobil RPG oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Battleheart Legacy'de tehlike ile dolu bir evrene yolculuk ederek bu evrenin kaderini değiştirmeye çalışıyoruz. Bu iş için yöneteceğimiz özel kahramanımızı ise onlarca güçlü yetenek ve büyülü eşya ile donatabiliyor, şeytani düşman ordularıyla yüzleşebiliyor ve ilginç karakterlerle iletişim kurabiliyoruz.

Battleheart Legacy kontrol edeceğimiz kahramanımız için bize büyük bir esneklik sunmakta. 150'nin üzerinde özel yetenek seçeneğine sahip kahramanlarımız 12 farklı sınıfa ayrılıyor. Ayrıca bu sınıfları birbirleriyle karıştırmamız da mümkün. Bu sayede yeni kombinasyonlar oluşturarak kendimize has bir oyun yapısı da oluşturabiliyoruz. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip oyun bu sayede aksiyonu da yüksek dozda bize sunuyor.

Battleheart Legacy görsel olarak da oldukça kaliteli olan bir oyun. Yüksek kaliteli grafikler renkli görsel efektlerle birleşmekte ve mobil cihazlarınızda size tatmin edici bir kalite sunmakta. iCloud üzerinden eşleme desteği sunan Battleheart Legacy'de kayıt dosyalarınızı farklı cihazlar arasında transfer edebilirsiniz ve oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battleheart

    Battleheart sizleri şirin RPG dünyasına davet ediyor. Rengarenk atmosferle ve küçük savaşçılarla harika bir maceraya hazırlanın.
  • Battleheart 2

    Popüler mobil rpg oyunu yenilenen grafikler, oynanış ve karakterlerle karşımızda.
  • Hunter Legacy

    Hunter Legacy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur
  • Iron Maiden: Legacy of the Beast

    Iron Maiden: Legacy of the Beast, heavy metal grubu Iron Maiden'ın Android cihazlarda oynanabilir resmi oyunu.
  • Space Rangers: Legacy

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • Flyff Legacy

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Flyff Legacy mobil oyunu, anime karakterleriyle renkli bir açık dünya sunan online rol yapma oyunudur.
  • The Legacy: Forgotten Gates

    Diana’nın evin yolunu bulmasına yardımcı olacağız.