BBGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

BBGO, sesle oynanan iki boyutlu Android platform oyunu.

BBGO, Don’t Stop! Eighth Note gibi sesli komutlarla oynanan iki boyutlu platform oyunu. Çıkardığımız sesin şiddetine göre karakterimiz hareket edip, engelleri aşıyor.

Android telefon ve tablette oynanabilen bu platform oyununu benzerlerinden ayıran en önemli nokta; sesle oynanabilmesi. Mikrofona erişim verdikten sonra oynamaya başlayabiliyoruz. Karakterimiz, sesimizin alçalıp yükselmesine göre farklı hareketler sergiliyor. Bağırdığımız vakit zıplıyor, normal seviyede de koşuyor.

BB serisinin yeni oyununda oynanış tamamen farklılaştırılsa da görsel çizgileri korunmuş. Her zaman olduğu gibi neon stili grafikler karşımızda. Karakter ve kutucuklar da yine alıştığımız tasarımda.

Erkan Calp

BBGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

BBGO, iPhone ve iPad'de sesli komutlarınızla oynayabileceğiniz aksiyon platform oyunu.

BBGO, iPhone ve iPad'de oynanabilen neon grafiklere sahip tuğla kırma oyunu BB serisinin yenisi. Bu sefer tuğlaların üzerinde koşarak ilerleyen bir karakteri sesli komutlarımızla yönetiyoruz. Sesimizin seviyesine göre koşan veya zıplayan karakterimizi mümkün olduğunca uzağa ilerletmeliyiz.

BB serisinin yeni oyununda tüm seride gördüğümüz karakter karşımıza çıkıyor. Dıştan görebildiğimiz karakterimiz sürekli koşar vaziyette ilerliyor. Kutucuklardan oluşan platform üzerinde koşarken aşağıya düşmemesi için herhangi bir tuşa dokunmak yerine sesimizi kullanıyoruz. Alçak ses çıkartırsak karakterimiz koşmaya devam ediyor. Sesimizi yükselttiğimizde de zıplıyor.

Çin’de oldukça popüler olan Don't Stop! Eighth Note oyununa benzer yapıda olan yapım, sonsuz oynanış sunduğundan bir süre sonunda sıkıcı hal almaya başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu