Be My Eyes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Görme engelli kişilerin gözü olun.

Be My Eyes, görme engelli kişilerin hayatını kolaylaştıran ender sayıda güzel mobil uygulamadan biri. Kör veya görme engelli kişilerle sağlıklı şekilde görebilen kişileri bir araya getiren Android uygulaması, tamamen ücretsiz.

Görme engelli kişilerin sağlıklı kişilerle canlı video bağlantısı kurarak yardım alabildiği bir uygulama Be My Eyes. Görme engelli kişilere yönelik bir uygulama olduğundan sesli yönlendirmelerle çalışan uygulama, 150'den fazla ülkeden milyonlarca görme engelli kişilerle bu kişilere yardımcı olmak isteyen gönüllüleri bir araya getirerek büyük bir ağ oluşturuyor. Gönüllü olarak görme engelli kişilerin gözü oluyorsunuz. Yardımcı olmak için tek yapmanız gereken; çağrılarına yanıt vermek. Canlı ses video bağlantısı kurulduğundan iletişim en iyi şekilde sağlanıyor.

Türkçe dil desteğiyle gelen uygulamanın nasıl çalıştığını aşağıdaki videodan görebilirsiniz:

Erkan Calp

Be My Eyes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
778 TOPLAM İNDİRME
36.3 MB DOSYA BOYUTU

Be My Eyes görme engeli olan kişilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanmış faydalı bir uygulama.

Be My Eyes, görme engeli olan iOS cihaz sahipleri için özel olarak geliştirilmiş faydalı bir yardımcı uygulama. Uygulama marketlerde binlerce uygulama bulunmasına rağmen böylesine faydalı bir amaca hizmet eden pek az seçenek var.

Uygulamanın çalışma mantığı son derece pratik. Görme engeli olan ve sağlıklı bir şekilde gören kullanıcıları aynı ağ üzerinde toplayan Be My Eyes, kullanıcılar arasında daimi bir bağ kuruyor. Söz konusu bağlantıyı kullanarak görme engeli olan kişiler bu engele bağlı olarak karşılaştıkları problemleri video chat aracılığıyla uygulama üzerinde paylaşarak gören kişilerden yardım isteyebiliyor.

Örneğin evinizde bir yiyecek var ve kullanım tarihinin geçip geçmediğini bilemiyorsunuz. Hemen uygulamayı kullanarak o yiyeceğin görüntüsünü çekerek uygulama üzerinde paylaşabilir ve diğerlerinden yardım alabilirsiniz. Ses desteği sayesinde görme engeli bulunan kullanıcıların yardımına koşan Be My Eyes, yardımlaşmanın ne demek olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eyes Makeup Step-by-Step

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz göz makyajı uygulamasıdır.
  • My Love

    My Love, sevgiliniz ile ilişkinizin kaç gündür devam ettiğini gösteren eğlenceli ve kullanımı pratik bir Android uygulaması.
  • My Renault

    My Renault uygulaması ile Renault marka araçlarınız için birçok faydalı özellikten faydalanabilirsiniz.
  • Eyes Cube

    Eyes Cube, Ketchapp'ın dikkat ve hız gerektiren yeni mobil oyunu.
  • Find My Parcels

    Find My Parcels (Kargolarım) Android kargo takip uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi kolayca takip edin.
  • Sniper Who Forgot To Open Eyes

    Sniper Who Forgot To Open Eyes eğlenceli bir mobil oyundur
  • DEAD EYES

    DEAD EYES, ücretli olmasına rağmen Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en başarılı zombi oyunlarından bir tanesi.
  • My Horoscope

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç uygulamasıdır.