Beard Salon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Beard Salon'da berber salonumuza gelen müşterilerimize sakal traşı ve diğer bakımları yapıyoruz.

Beard Salon, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş ilginç bir oyun.

Erkek kuaförü işletme oyunu olarak tnaımlayabilecğeimiz BeardSalon'da hizmet almaya gelen müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya, istedikleri sakal ve saç modellerini kusursuzca uygulamaya çalışıyoruz.

Oyunda kullanabileceğimiz çok sayıda bıçak ve jilet modeli mevcut. Bunların her biri farklı tasarımları gerçekleştirmek üzere özel olarak tasarlanmış. Öncelikle müşterimizin ne istediğini anlamalı daha sonra ise istenilen modeli uygulamaya başlamalıyız.

Traş işlemine öncelikle köpük sürerek başlıyoruz. Ardından jiletleri ve makineleri kullanarak işlemi tamamlıyoruz ve son olarak da müşterinin yüzünü yıkayarak işi bitiriyoruz. Bu aşamadan sonra sunulan gözlük modellerinden birisini seçerek müşteriye takıyoruz.

Bear Salon çok fazla oyunsever tarafından ilgi görmeyebilir fakat kendi kitlesini oluşturabilecek nitelikte ilginç bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prince Charming's Beard Salon

    Prince Charming's Beard Salon, prensin saçını ve sakalını yakışıklı olabilmesi için yapmanız gereken hem eğlenceli hem de öğretici bir Android oyunu.
  • Sweet Baby Girl Beauty Salon

    Sweet Baby Girl Beauty Salon, güzellik salonuna gelen kızların görünümlerini değiştirip onları güzelleştirmeniz gereken eğlenceli bir Android çocuk oyunu.
  • Princess Salon

    Princess Salon, özellikle kız çocuklarının ilgisini çekebilecek Android prenses süsleme oyunudur.
  • Prom Spa Salon

    Prom Spa Salon ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir güzellik salonu işletme oyunudur.
  • Crazy Cat Salon

    Crazy Cat Salon'da salonumuza gelen kedilere bakım yapmaya ve onları süslemeye çalışıyoruz.
  • Ice Cream Maker Salon

    Ice Cream Maker Salon'da en başından en sonuna kadar tam anlamıyla dondurma yapmanın inceliklerini deneyimliyoruz.
  • Animal Hair Salon

    Animal Hair Salon, birbirinden güzel ve sevimli hayvanlara özel saç kesimleri yapıp onları giydirebileceğiniz eğlenceli ve öğretici bir Android oyunu.
  • Pet Hair Salon

    Pet Hair Salon, hayvanseverlerin ve evcil hayvanlara ilgi duyan çocukların oynayarak keyifli vakit geçirebileceği bir Android berber oyunudur.