Beat Balls: The magic loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Beat Balls: The magic loop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Beat Balls: The magic loop oyununda basit ve kolay kontroller yer alıyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda zorlu bölümleri geçmek için en uygun zamanlamayı yaparak ekrana dokunmanız gerekiyor. Kaliteli görselleri ve hoş animasyonlarıyla da ön plana çıkan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Beyninizi dinlendirmek için tercih edebileceğiniz türden bir oyun olarak da önerebileceğim oyunda aynı zamanda dikkatli de olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz Beat Balls: The magic loop oyunu mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Beat Balls: The magic loop sizleri bekliyor.

Beat Balls: The magic loop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

 

Murat İşçi

Beat Balls: The magic loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
306 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu

Beat Balls: The magic loop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkan Beat Balls: The magic loop, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun diyebilirim. Dikkatli olmanız gereken oyunda en uygun zamanda ekrana dokunarak bölümleri geçmek için mücadele ediyorsunuz. Kaliteli içerikleri ve hoş atmosferiyle de dikkat çeken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Beyninizi dinlendirmek için tercih edebileceğiniz türden bir oyun olarak da önerebileceğim oyunda aynı zamanda dikkatli de olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz Beat Balls: The magic loop oyunu mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Beat Balls: The magic loop sizleri bekliyor. Otobüste, metrobüste ya da diğer toplu taşıma araçlarında zaman geçirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Beat Balls: The magic loop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tegre - Infinite Circle Loop

    Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Love Balls

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Balls Control

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls VS Lasers

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Balls 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Balls Bounce Bricks

    Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu