Beat Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Beat Fever, Android telefon ve tablette oynayabileceğiniz müzik ritim oyunu.

Beat Fever, hangi tür olursa olsun müzik dinlemeyi seviyorsanız oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız eğlence dolu bir Android oyunu. Sia, Zayn Malik, Pitbull, Zhu, MGMT, Kaskade, Macklemore gibi sanatçıların hit parçalarını çalarak coşuyorsunuz.

Poptan klasiğe, elektrodan house’a, rock’tan latine farklı türde, dünya genelinde en çok dinlenen parçaları ritmi bozmadan çalmaya çalışıyorsunuz. Her şarkının hem kısa hem de uzun versiyonları mevcut. Canlı, gerçek zamanlı diğer oyuncularla birlikte müziği çaldığınızdan yanlış notaya dokunma lüksünüz yok. Zaten yanlış notaya basmanız durumunda müziğin ritmi aksıyor ve oyuna veda ediyorsunuz. Diğer oyunculara karşı mücadele vermek zor gelirse tek başınıza oynama şansına da sahipsiniz.

Birlikte coştuğunuz müzikseverlerle sohbet de edebildiğiniz müzik oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Beat Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
186 MB DOSYA BOYUTU

Beat Fever, iPhone ve iPad'de oynanabilir canlı, gerçek zamanlı müzik ritim oyunu.

Beat Fever, müzik dinlemek kadar çalmayı da seviyorsanız telefonunuzda oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm bir yapım. iPhone ve iPad’de oynanabilen müzik ritim oyununda pop, klasik, elektro, house, latin, rock birçok türde popüler sanatçıların hit parçalarını çalıyorsunuz.

Sia, Zayn Malik, Pitbull, Kaskade, Macklemore gibi sanatçıların en çok dinlenen şarkılarını diğer müzikseverlerle birlikte çalıyorsunuz. Kısa ve uzun versiyonları bulunan parçalarını çalmak çok zor değil; notalara doğru zamanda dokunmanız yeterli ancak müziğin ritmini kaçırırsanız yeniden başlama lüksünüz yok. Yanlış nota global listede sona yerleşmenizi sağlarken, ardı ardına bastığınız doğru notalarla kombolar yaparak coşuyorsunuz.

Canlı, gerçek zamanlı PvP modunda oynanış sunan müzik ritim oyununda diğer müzikseverlerle sohbet etme, kendi karakterinizi yapma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Groovepad APK

    Groovepad APK Android müzik yapma programı arayanlara tavsiyemizdir. Müzik ve beat yapmak için kullanımı kolay harika bir Android uygulaması ve ücretsiz!
  • Beat Legend: AVICII

    Beat Legend: AVICII Android İndir: DJ'in hit parçaları eşliğinde süper zevkli bir mobil oyun
  • Piano Dance Beat

    Piano Dance Beat, piyano üzerinden çeşitli müzikleri çalmanızı amaçlayan bir müzik oyunudur.
  • Beat Maker Pro

    Beat sanatına hakim olmanın en kolay yolu.
  • Drum Pads - Beat Maker Go

    Hareket halindeyken müzik yapın.
  • BEAT MP3

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.
  • Logo Quiz Fever

    Otomobiller, müzik, film ve oyunlar gibi çeşitli logolar bulabilir misin?
  • Beat Archer

    Kasabını canavarların istilasından kurtar.