Beatport

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Beatport, elektronik müziğin nabzının attığı zengin içerikli ve modern arayüze sahip bir Android uygulaması.

Beatport, Android telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz müzik uygulamaları arasında ve oldukça popüler. Elektronik müziğe dair aradığınız her şeye anında ulaşabileceğiniz bu uygulama dünya genelinde en çok dinlenen popüler elektronik müzikleri ücretsiz olarak dinlemenin keyfini sürmenin yanında yeni isimler keşfetmenize yardımcı oluyor ve dopdolu bir içerik sunuyor diyebilirim.

Ne yazık ki ücretsiz hesap oluşturmadan arayüzüne dahi erişemediğimiz müzik uygulamaları arasında yer alan Beatport, elektronik müzik dinleyicilerine özel yapılmış bir Android uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve gerek modern / yenilikçi arayüzü gerekse de içeriği ile oldukça beğendiğimi belirtmem gerek.

Beatport hesabınızı oluşturduktan sonra arayüzüne erişebileceğiniz müzik uygulamasının sosyal ağ tabanlı olduğunu söyleyebilirim. Kimin hangi parçayı dinlediği ana akışınıza düşüyor ve dilerseniz müzik hakkında fikirlerinizi belirtebiliyor; diğer dinleyicilerle tartışabiliyorsunuz. Bunun yanında beğeni butonu sayesinde en çok dinlenen / ilgi görmüş müziklere anında ulaşmanız ve yeni parçalar keşfetmeniz mümkün oluyor. Tabii ki en çok dinlenenlerin toplandığı özel bir bölüm de unutulmamış.

Dilediğiniz yerde ve zamanda elektronik müzik dünyasının içerisine girebileceğiniz ve büyük topluluk ile tanışarak yeni parçalar keşfedebileceğiniz bir uygulama olan Beatport’da etkinliğe katılmayı sevenler için de bir bölüm bulunuyor. Eğer arkadaşlarınızla veya sevgilinizle müzik etkinliklerine katılmayı seviyorsanız dünya genelinde gerçekleşen festival ve gösterileri takip etme şansına da sahipsiniz.

Elektronik müzik dinlemekten keyif alıyorsanız Android cihazınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz en iyi uygulamanın Beatport olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Erkan Calp

Beatport

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Beatport, elektronik müzik parçalarını dinleyebileceğiniz, etkinlikleri takip edebileceğiniz bir iPhone uygulaması.

Beatport, en sevdiğim müzik türleri arasında yer alan elektronik müzik dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz ve popüler isimleri dinleyebileceğiniz bir iPhone uygulaması.

iPhone’unuza ücretsiz indirip abonelik ile uğraşmadan sadece birkaç saniye içerisinde üye olarak kullanabileceğiniz bir müzik uygulaması olan Beatport’da dünyanın önde gelen elektronik müzik üstadlarına rastlıyoruz. Diskolarda, radyo kanallarında sıklıkla dinlediğiniz elektronik müzikleri uygulama içerisinde bulmanın yanında elektronik müziğe gönül vermiş insanlarla sohbet etmenin keyfini sürebiliyorsunuz.

Son derece modern ve oldukça beğendiğim bir arayüz ile bizleri karşılayan Beatport uygulamasının sosyal ağ tabanlı olduğunu söylesem sanırım yanlış olmayacaktır. Zira müzik dinleme ekranında yaptığınız tek şey ilgili parçayı dinlemek değil; aynı zamanda parça hakkında fikirlerinizi de belirtebiliyor olmanız.

En çok beğenilen parçaların listelendiği özel bir bölümü de içerisinde barındıran müzik uygulamasının en beğendiğim yanı etkinlik alanı oldu. Benim gibi sevdiklerinizle müzik etkinliklerine gitmeyi, çılgınlar gibi eğlenmeyi seven biriyseniz bu alandan dünya genelinde gerçekleşen festival ve şovları takip edebilirsiniz.

Elektronik müziğe dair aradığınız her şeyi iPhone’unuza taşıyan Beatport uygulamasının beğenmediğim yanları arasında parçaları satın alma seçeneği sunmaması ve abone olmayı gerektirmesi var. Bunun dışında bir eksiğini görmedim ve bence elektronik müzik dinlemeyi seviyorsanız iPhone’unuza kesinlikle indirmeniz gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması