Beautylish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
387 TOPLAM İNDİRME

Beautylish, makyaj sanatçıları ve güzellik meraklıları için tasarlanmış bir uygulamadır.

Beautylish, makyaj sanatçıları ve güzellik meraklıları için tasarlanmış bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde nerede olursanız olun makyaj ve güzellik konusunda tüm püf noktalarına erişebilirsiniz.

Binlerce makyaj incelemesi, saç stilleri, tırnak tasarımları, makyaj ipuçları ve daha birçok tavsiye için videolardan ya da görsellerden istediğinize erişebilirsiniz.

Başlıca özellikleri:

  • Favori markalarınızı ve en yeni ürünleri de kapsayan ayrıca en iyi makyajı bulmanızı sağlayan makyaj ve güzellik ürünlerinin incelemeleri. Alışverişe çıkmadan önce yapılan incelemeleri izlediğinizden emin olun.
  • Etkileyici görünmek için en son trendlerin bulabileceğiniz saç stillerinin, gelinliklerin, makyajların, tırnak tasarımlarının fotoğrafları.
  • Gelinlik ve saç stilleri konusunda en son trendler. Ayrıca bunları nasıl yapacağınızı adım adım anlatan videolar. Videoları izleyin ve en son tırnak tasarımlarını kendiniz yapın.
  • Makyaj, cilt bakımı, tırnak ve saç stilleri konularında topluluğa ya da güzellik uzmanlarına; güzellik ipuçlarını yakalamak ve soru sormak için bir forum da mevcut.
  • Editörlerden saç, tırnak ve makyaj hakkında günlük güzellik hikâyeleri, son güzellik trendleri, yeni ürünler, cilt bakımı, güzellik uzmanlarından tavsiyeler ve makyaj inclemeleri. 
  • Tüm bunların yanı sıra; favori ürünlerinizi paylaşmanıza, en son güzellik fotoğraflarınızı yüklemenize ve diğer Beautylish kullanıcıları ile bağlantı kurmanıza imkân sağlayan kişisel profilinizi oluşturabilirsiniz.
Sibel Aflazi

Beautylish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzellik uygulamasıdır.

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güzellik ve makyaj uygulaması arıyorsanız Beautylish tam da aradığınız şey olabilir. Nerede olursanız olun, ne zaman olursa olsun güzel kalmak istiyorsanız, makyaj, saç, tırnaklar ve daha fazlasıyla ilgili bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Şu anda en iyi güzellik uygulamalarından biri olan Beautylish uygulaması, websitesinden model alınarak geliştirilmiş, yani websitesinde her içeriğe buradan da erişebiliyorsunuz. Bir çok tarz, yorumlar, incelemeler, videolar, nasıl yapılır yazıları ve makaleler sizi bekliyor.

Geniş ve aktif bir kullanıcı topluluğuna da sahip olan uygulamanın en güzel tarafı da bu diyebiliriz. Kullanıcı kitlesi amatör ve fikir arayan kullanıcılardan profesyonel güzellik uzmanlarına kadar uzanıyor.

Ürün incelemelerinden sevdiğiniz markaların yeni çıkan ürünlerine, saç stillerinden tırnak stillerine kadar bir çok fotoğraf ve yazıyı bulabileceğiniz bu güzellik uygulamasını herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.