Bebecruz

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Bebeğinizin kullanmadığı kıyafetlerini ve eşyalarını satabilir, diğer ürünleri inceleyerek alışveriş yapabilirsiniz.

Bebecruz uygulaması sayesinde bebeğinizin kullanmadığı eşyalarını değerlendirerek ikinci el olarak satabiliyorsunuz.

Bebekler büyüdükçe kıyafetleri ve çeşitli eşyaları artık kullanamaz hale geliyor. Sürekli yeni kıyafet alamayan ve eski kıyafetleri bir şekilde değerlendirmek isteyen kullanıcılar için oluşturulan ikinci el ürün platformu Bebecruz, satmak istediğiniz ürünleri Türkiye’nin her noktasındaki kullanıcılarla paylaşmanızı sağlıyor. Giyilebilir durumda olan fakat bebeğinize küçük gelen kıyafetleri, büyüdüğü için kullanamadığı eşyaları fotoğraflarıyla birlikte satışa sunabileceğiniz Bebecruz ile diğer kullanıcıların satışa sunduğu ürünleri de görebilmenize ve satın almanıza imkan sağlıyor. Güncel ve güvenli ödeme sistemini kullanan platformda, satın aldığınız ürün size ulaşana kadar para satıcının hesabına aktarılmıyor. Siz ürüne onay verdikten sonra para satıcıya aktarılıyor ve bu sayede alışveriş güvenle gerçekleştirilmiş oluyor.

Uygulamayı kullanan diğer kullanıcılarla iletişim kurabilmenize ve deneyimlerinizi paylaşabilmenize de imkan tanıyan Bebecruz uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bebecruz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Bebecruz, ikinci el bebek, çocuk eşyaları bulabileceğiniz bir alışveriş uygulaması.

Bebecruz, ikinci el bebek – çocuk eşyalarını bulabileceğiniz, aynı zamanda kendi bebeğinizin de artık kullanmadığı eşyalarını satıp değerlendirebileceğiniz bir mobil uygulama. Popüler markalara uygun fiyata erişme imkanı sunan platformda sadece alışveriş yapılmıyor. Anneler deneyimlerini paylaşma şansına sahipler.

Bebeğinizin artık kullanmadığı eşyalarını kıyıda köşede saklamak yerine değerlendirmek isterseniz Bebecruz ile kesinlikle tanışmanız gerektiğini düşünüyorum. iPhone’unuzla bebeğinizin eşyasını çekip yüklüyor ve ürün detaylarını da girip ilanınızı hızlıca oluşturuyorsunuz. Satış yapmanın haricinde alışveriş yapmak için de kullanabileceğiniz bir uygulama. Dünyanın en kaliteli bebek – çocuk markalarını uygun fiyata satın alabiliyorsunuz. Güvenli olduığunu da (elinize geçen ürünün ilandakiyle aynı olduğunu teyit ettiğinizde karşı tarafa ödeme yapılıyor) belirtmek gerek.

Bebeğinizin büyüdüğü için bir kenara kaldırdığınız eşyalarını değerlendirmenin haricinde en kaliteli bebek ürünlerini en uygun fiyata güvenli ve kolay şekilde satın alabileceğiniz harika bir mobil uygulama diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.