Beetle.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli vakit sunan bir mobil aksiyon oyunu

Beetle.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir askiyon oyunu olarak dikkatimizi çekyior. Beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebileceğim oyunda yüksek puanlara ulaşıp düşmanlarınıza meydan okuyorsunuz.

Noktaları yiyerek büyüdüğünüz ve diğer oyunculara meydan okuduğunuz bir oyun olan Beetle.io, zevkli deneym sunan bir oyundur. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Büyüğün küçüğü yediği bir oyun olan Beetle.io ile büyümek için noktaları ya da diğer oyuncular yemeye çalışıyorsunuz. Basit mekanikleriyle de dikkat çeken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı karakterlerin kilitlerini de açarak daha renkli bir görünüm elde edebileceğiniz oyunda işiniz zor. Beetle.io oyununu sakın kaçırmayın.

Beetle.io oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Beetle.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
353 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu

Beetle.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Noktaları yiyerek büyüdüğünüz ve arkadaşlarınıza meydan okuduğunuz bir oyun olan Beetle.io ile zevkli deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olan Beetle.io, eşsiz mekanikleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebileceğim oyunda yüksek puanlara ulaşıp düşmanlarınıza meydan okuyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla online olarak oynadığınız oyunda rakiplerinize meydan okuyorsunuz. Ayrıca oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Büyüğün küçüğü yediği bir oyun olan Beetle.io ile büyümek için noktaları ya da diğer oyuncular yemeye çalışıyorsunuz. Basit mekanikleriyle de dikkat çeken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı karakterlerin kilitlerini de açarak daha renkli bir görünüm elde edebileceğiniz oyunda işiniz zor.

Beetle.io oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snowball.io

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Out Range

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • OutRush

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Meowoof (OWO)

    Eğlenceli deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Kaiju Rush

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Kraken Escape

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu