Bendy in Nightmare Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil koşu oyunu

Bendy in Nightmare Run, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı bir mobil koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Benzerlerinden farklı bir temaya sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyor ve reflekslerinizi sınıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir sonsuz koşu oyunu olan Bendy in Nightmare Run, silahları toplayıp düşmanlarla mücadele edip yüksek puanlara ulaşabileceğiniz bir oyundur. Aksiyon ve macera dolu bir atmosfere sahip olan oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Yeteneklerinizi de sınayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. Benzersiz atmosferiyle de sürükleyici bir ortamda geçen oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı kostümleri de kuşanabileceğiniz Bendy in Nightmare Run oyunu sizleri bekliyor.

Bendy in Nightmare Run oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bendy in Nightmare Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir koşu oyunu

Bendy in Nightmare Run, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil koşu oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı bir atmosfere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşabilmek için mücadele ediyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümleri ve sahneleriyle karşımıza çıkan Bendy in Nightmare Run, kendine has temasıyla dikkat çekiyor. Farklı karakterleri kontrol edip daha güzel bir görünüme kavuşturabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Karanlık bir temaya sahip olan oyunda düşmanların üstesinden gelmeli ve reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Silahları toplayıp düşmanlarla mücadele edip yüksek puanlara ulaşabileceğiniz bir oyundur. Aksiyon ve macera dolu bir atmosfere sahip olan oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Yeteneklerinizi de sınayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları seven herkesin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Bendy in Nightmare Run sizleri bekliyor.

Bendy in Nightmare Run oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Wings - Jett Run

    Harika deneyim sunan bir koşu oyunu
  • Ryan Toys Run

    Eğlenceli ve zevkli bir koşu oyunu
  • Bendy Road

    Hızla yuvarlanın.
  • Talking Tom Candy Run

    Konuşan Tom'un şeker dükkanından çalınan şekerlemelerin peşine düşüyoruz.
  • Alfie Run

    Alfie Run, çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan Mario'ya benzeyen bir sınırsız koşu oyunu.
  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • GRIT

    Mobildeki en zor platform - koşu oyunu