Best Sniper Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Best Sniper Legacy, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz nefes kesen bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Keskin nişancı tüfeğinizi alıp egzotik hayvanları avlamaya çalıştığınız bir oyun olan Best Sniper Legacy, destansı bir deneyim sunuyor. Ultra kaliteli görselleri ve eşsiz atmosferiyle dikkat çeken oyunda farklı silahları kontrol edebiliyorsunuz. Silahlarınızı güçlendirerek daha iyi atışlar da yapabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle aksiyon severlerin bir hayli hoşuna gidebilecek türden bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Dinozorlardan zombilere kadar pek çok farklı hedefi ortadan kaldırmanız gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Becerilerinizi sonuna kadar sınamanız gereken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Birbirinden zorlu yüzlerce görevi de tamamlamanız gereken oyunda gerçekçi silah kontrolleri yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Best Sniper Legacy mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Best Sniper Legacy oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Best Sniper Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
287 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Best Sniper Legacy, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz nefes kesen bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir mobil aksiyon oyunu olan Best Sniper Legacy, keskin nişancı tüfeğinizi kontrol ederek hedefleri ortadan kaldırmaya çalıştığınız bir oyundur. Eşsiz bir atmosfere sahip olan oyunda zombileri ve dinozorları avlamanız gerekiyor. Zorlu bölümleri ve görevleriyle de ön plana çıkan oyunda yeteneklerinizi sergilemeniz gerekiyor. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle aksiyon severlerin bir hayli hoşuna gidebilecek türden bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Birbirinden zorlu yüzlerce görevi de tamamlamanız gereken oyunda gerçekçi silah kontrolleri yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Best Sniper Legacy mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Farklı silahları da kullanabileceğiniz oyunda dilerseniz silahlarınızı geliştirebiliyorsunuz.

Best Sniper Legacy oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Best Sniper

    Keskin nişancı oyununda vahşi dinozor ve zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.
  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Sniper Zombies

    Sniper Zombies Android oyununda zombileri öldürüyorsunuz.
  • Sniper Extinction

    Mobildeki en iyi sniper oyunlarından biri
  • Sniper Arena

    Sniper Arena, gerçek oyunculara karşı oynadığınız online keskin nişancı (sniper) oyunu.
  • Sniper: Traffic Hunter

    Sniper: Traffic Hunter, gerçekçi ve 3 boyutlu olarak hazırlanan bir Android sniper oyunu.
  • City Sniper Fire: Modern Shooting

    FPS sniper oyununda özel görevlere katılıyoruz.