Best Sniper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME

Keskin nişancı oyununda vahşi dinozor ve zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.

Best Sniper, keskin nişancı olarak vahşi dinozorlar ve zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz bir FPS oyunu. Grafikleri üst düzey olan keskin nişancı oyununda tonlarca görevin bizleri beklediği, nişancılık becerilerimizi ölçen farklı birçok oyun modu bulunuyor. Kıyamet sonrası mücadeleye hazırlanın!

Düşük boyutlu olmasına karşın yüksek kalitede, detaylı görseller sunan sniper oyununda avlanmaya çıkıyoruz. Harabeler, dinozor yuvalarıyla dolu çorak bir arazideyiz. Dinozor ve insan DNA’sının birleştirilmesiyle ortaya çıkan Humanosaurs ile savaşabilecek tek kişiyiz. Ölülerle beslenen, son derece öfkeli bu türün yanı sıra kana susamış zombilerle yüz yüze geliyoruz. Hayatta kalmanın yolu nişancılık yeteneklerimizi konuşturmak tabii ki ancak ilerleyen safhalarda bu tek başına yeterli olmuyor, yeni silahlar satın almamız, silahımızı geliştirmemiz gerekiyor. 10 tanesi klasik tüfek, 4 tanesi özel silah olmak üzere toplamda 14 eşsiz keskin nişancı silahına sahibiz. Elbette hepsi açık değil; ana av, mutant avı, yırtıcı avı, günlük av gibi oyun modlarını oynayarak deneyim kazanıp yeni silahları ve yükseltmeleri açabiliyoruz.

Oyunda farklı atışlarla bonuslar kazanabiliyorsunuz. Mücadeleye sürükleyen birçok kategori mevcut. En çok kafadan vurma, en çok yırtıcı avlama, av köprüsü, Humanosaur avlama köprüsü, en çok altın kazanma, en çok zaman bonusu kazanma ve daha birçok kategoride mücadele ederek avcı ödüllerini topluyorsunuz. Vahşi dinozorlar ve yürüyen ölülerle karşılaşmaya hazır mısınız?

Erkan Calp

Best Sniper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
287.8 MB DOSYA BOYUTU

Keskin nişancı oyununda dinozor ve zombi avlıyoruz.

Best Sniper, vahşi dinozor ve kana susamış zombileri avlayan bir keskin nişancının yerine geçtiğiniz bir mobil FPS oyunu. Sniper Türkçe adıyla keskin nişancı oyunlarını seviyor, zombileri öldürmekten keyif alıyorsanız farklı birçok oyun modu sunan bu yapımı beğeneceğinize eminim.

300MB boyutuyla 16GB iPhone/iPad kullanıcılarının ilgisini çekeceğini düşündüğüm keskin nişancı oyunu, iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiriyor. Boyutuna göre oldukça kaliteli grafikler sunan sniper oyununda online mücadelelere girmek yerine kıyamet sonrası yıkık binalar, DNA’larıyla oynanmış dinozorlar ve yürüyen ölülerle dolu çorak bir arazide avlanıyorsunuz. İnsanlarla dinozorların DNA’sı birleştirilerek oluşturulmuş Humanosaurs’larla zombilere karşı tek başınıza mücadele etmek zorundasınız. Keskin nişancı tüfeğiniz dışında bir silahınız yok.

Eşsiz ve zorlayıcı keskin nişancılık oyun modlarıyla kendisine bağlayan oyunda 14 silah var. 10 tanesi klasik bildiğimiz tüfekler, 4 tanesi de ölümcül premium silah olarak geçen özel silahlar. Silahların nişan dürbünlerini ayarlayabiliyor, geliştirebiliyorsunuz.

Best Sniper Özellikleri:

  • Kafadan vuruşlarda yeni nesil kurşun ve zaman efekti
  • Geliştirilebilir silahlar
  • Keşfedilebilir çok sayıda yer ve harita
  • Dinozor ve zombi avlama
  • Avcı ödülleri

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Sniper Strike: Special Ops

    Single ve multiplayer modunu bir arada sunan en iyi keskin nişancı oyunu
  • Clear Vision 4

    Popüler seri devam ediyor. Tyler geri döndü!
  • Sniper Extinction

    Mobildeki en iyi sniper oyunlarından biri
  • Sniper Arena

    Sniper Arena, gerçek oyunculara karşı oynadığınız online keskin nişancı (sniper) oyunu.
  • City Sniper Fire: Modern Shooting

    FPS sniper oyununda özel görevlere katılıyoruz.
  • Sniper Shooting

    Sniper Shooting, keskin nişancı tüfeğinizle hedefleri bir bir indirmeye çalıştığınız Android oyunu.