Beymen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Beymen uygulaması ile giyim ve kozmetik alışverişlerinizi akıllı telefonlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Beymen uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan giyim, kozmetik ve ayakkabı alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Lüks giyim konusunda Türkiye’de popüler olan Beymen mağazalarının resmi uygulaması ile artık mağazada gezmeden dilediğiniz yerden alışveriş yapabilmeniz mümkün hale geliyor. Kadın, erkek ve çocuklar için giyim, kozmetik, ayakkabı ve aksesuar gibi onlarca farklı kategoride binlerce ürün çeşidi sunan Beymen uygulamasında, aradığınız ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz.

Ürün sayfalarında çeşitli kriterlere göre filtreleme seçeneklerini de kullanabileceğiniz Beymen uygulamasında, ürünleri fiyata göre veya isme göre sıralayabilmeniz mümkün. Ürünleri detaylı fotoğraflar, renk ve beden seçenekleriyle birlikte inceleyerek sepetinize ekleyebileceğiniz ve güvenli bir şekilde ödeme yapabileceğiniz Beymen uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Detaylı ürün fotoğrafları
  • Çeşitli kampanyalar
  • Size en yakın mağazalar
  • Güvenli ödeme seçenekleri
Volkan Yılmaz

Beymen

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Beymen, yüzlerce dünya markasını bünyesinde bulunduran alışveriş uygulamasıdır.

Beymen, 400’den fazla dünya markasıyla moda tutkunlarına hizmet veren oldukça popüler bir alışveriş sitesinin iPhone ve iPad’lerle uyumlu resmi uygulamasıdır. Beymen’in kendi koleksiyonlarının yanı sıra birçok lüks markayı bünyesinde bulunduran uygulama ile Türk moda sektörünü yakından takip edebilirsiniz.

Dior, Saint Laurent, Valentino, Celine, Stella McCartney, Dolce&Gabbana, Etro, Balenciaga, Dsquared2, Bottega Veneta, Chloe gibi sadece Beymen’de satışa sunulan lüks markaların ürünlerine mobil uygulama aracılığıyla rahatlıkla erişebilir, beğendiğiniz ürünü uygulama içerisinden anında satın alabilirsiniz. Beymen Collection Erkek, Beymen Collection Kadın, Beymen Club, Beymen Çanta, Beymen Eşarp gibi Beymen markasını taşıyan koleksiyonları da uygulamada bulmanız mümkün.

Lüks perakende sektörünün önde gelen isimlerin Beymen’in mobil uygulaması yenilikçi arayüz ile geliyor. O hafta içerisinde indirimde olan Beymen Club ürünleri, Beymen markalı ve diğer ünlü markaların fresh ürünleri, dünyaca ünlü tasarımcılardan eşsiz ürünler, kozmetik ürünler, hatta evinizi süsleyen aksesuarlara tek dokunuşla ulaşabiliyorsunuz. Belirli bir ürün arıyorsanız arama simgesine dokunarak aradığınız ürüne ulaşmanız da mümkün. Tabii ki sepetinize eklediğiniz tüm ürünleri görmeniz ve satın aldığınız ürünlerin takibini yapmanız da mümkün.

Tüm dünya markalarını ve özel koleksiyonları buluşturan Beymen, modayı yakından takip edenler için benzersiz bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beymen Bemoji

    Beymen Bemoji, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve fotoğraflara özel emoji ekleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.