Bhop Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Zıplayarak ve atlayarak zorlu mekanlarda ilerleyebileceğiniz keyifli bir oyundur.

Farklı mekanlarda yüksek hızda atlamalar yaparak rekorlar kırabileceğiniz Bhop Jump, mobil oyun dünyasının simülasyon kategorisinde yer alan eşsiz bir oyun olarak dikkat çekmektedir. 

3 farklı modda oynayabileceğiniz bu oyunda, zorluk seviyesini dilediğiniz gibi ayarlamanız mümkün. Oyun içerisinde onlarca farklı mekan bulunmaktadır. Hepsi birbirinden güzel ve görkemli bu mekanlarda uzun atlayışlar yaparak, olabildiğince fazla yükselmeniz gerekmektedir. Bıçak ve eldiven gibi çeşitli aksesuarlar ile donatılmış karakteriniz ile zorlu parkurlardan zıplayarak ilerlemeniz gerekir. 

Oldukça etkileyici grafik tasarımı ve görüntü efektleri ile daha keyifli bir oyun deneyimine sahip olabilirsiniz. Klasik mod ile parkurlarda düşmeden bölümü tamamlamanız gerekirken, hız modunda ise hızlı ilerleyiş ve daha yüksek atlayışlar gerçekleştirmelisiniz. Ayrıca çoklu oyun seçeneği ile arkadaşlarınızla oynamanız da mümkün. Oyun içerisinde farklı bıçaklara ve eldivenlere sahip olmak için yeterli puanı biriktirmiş olmalısınız. 

Android ve İOS cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Bhop Jump, ücretsiz olarak sizlere sunulan ve hali hazırda yüz binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan muazzam bir simülasyon oyunudur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Bhop Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Zıplayarak ve atlayarak zorlu mekanlarda ilerleyebileceğiniz keyifli bir oyundur.

Zorlu parkurlarda zıplayarak hedefe ilerleyeceğiniz Bhop Jump, Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur. Mobil platformda oyun severlere sunulan bu oyun simülasyon kategorisinde yer almaktadır. 

Kolay, orta ve zor olmak üzere 3 farklı zorluk seviyesinden dilediğinizi seçerek oyunun keyfini çıkartabilirsiniz. Birbirinden zorlu parkurların yer aldığı onlarca farklı mekanın yanı sıra, bıçak ve eldiven gibi çeşitli aksesuarlar da oyun içerisinde yer almaktadır. Puanlar toplayarak yeni aksesuarlar alabilirsiniz. Olabildiğince hızlı hareket ederek ve yükseklere zıplayarak ilerleyeceğiniz bu oyun ile keyifli dakikalar sizleri bekliyor. 

Klasik, hız ve çoklu oyuncu seçenekleri ile farklı modlarda oynayabilirsiniz. Hız modu, klasik moda göre daha süratli koşmayı ve yüksek atlamalar yapmayı gerektirir. Bunların yanı sıra, çoklu mod seçeneği ile arkadaşlarınızla birlikte oynama ayrıcalığına da sahipsiniz. 

Etkileyici görüntü grafikleri ile güçlendirilmiş Bhop Jump, 500 binden fazla oyun tutkununun vazgeçilmez oyunu olmayı başarmıştır. Simülasyon kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan bu oyun ile sizler de eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bhop pro APK

    Bhop pro APK, CS: Go gibi FPS oyunlarında yapılan tavşan zıplayışı tarzı zıplama oyunu. Bhop pro APK ücretsiz oynanabilir.
  • Jump Jump BAM

    Farklı şekilleri içeren küp yığınları arasından zıplayarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Tako Jump

    Bir topu zıplatarak yönlendirebileceğiniz ve farklı parkurlarda yarışabileceğiniz eğlence dolu bir oyundur.
  • Fluffy Jump

    Taş blokların üstünde zıplayarak olabildiğince yukarı çıkmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Pocket Jump: Casual Jumping Game

    Farklı karakterler aracılığıyla çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve yıldız toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.