Bi'Renk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Evinizin duvarlarını sanal olarak boyayarak uyumlu renkleri öğrenmek için Bi'Renk uygulamasını kullanabilirsiniz.

Bi'Renk uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden evinizi boyamak istediğiniz renkleri canlı olarak görüntüleyebilirsiniz.

Artırılmış Gerçeklik teknolojisiyle çalışan Bi'Renk uygulaması sayesinde, evinizi hangi renge boyayacağınıza karar veremediğinizde tüm renklerin önizlemesini görüntüleyebilirsiniz. Kalekim tarafından geliştirilen uygulamada, duvarlarınıza hangi rengin yakıştığını, mobilyalarınızla hangi renklerin daha uyumlu olduğunu tespit edebilmeniz kolaylaşıyor.

Renk Sihirbazı özelliğini kullanarak evinizin panoramik fotoğrafını çektikten sonra en uygun renk kombinlerini görüntüleyebileceğiniz uygulamada, her projeyi ayrı ayrı kaydederek karşılaştırma yapabilmeniz de mümkün. Evinizin tüm odaları için kombinasyonlar oluşturabileceğiniz ve dilerseniz üzerinde değişiklik yapabileceğiniz uygulamada, beğendiğiniz renklerin adını ve renk kodunu da öğrenebiliyor, bu sayede satın almaya gittiğinizde daha kolay bulabiliyorsunuz. Siz de evinizi boyamak istiyorsanız ve renklere karar vermekte güçlük çekiyorsanız, Bi'Renk uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bi'Renk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
31.7 MB DOSYA BOYUTU

Bi'Renk uygulaması ile evinizin duvarlarını sanal olarak boyayabilirsiniz.

Evinizi hangi renge boyayacağınıza karar veremiyorsanız, Bi'Renk uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Kalekim A.Ş. tarafından geliştirilen ve Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile evinizin duvarlarını sanal olarak boyayabileceğiniz Bi'Renk uygulaması sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor. Hangi renklerin birbiriyle uyumlu olduğunu, eşyalarınız ve mobilyalarınızla uyumlu renklerin hangilerinin olduğunu merak ettiğiniz anlarda imdadınıza koşan Bi'Renk uygulamasında, evinizin panoramik çekimlerini gerçekleştirmeniz yeterli oluyor.

Salon, odalar, mutfak vb. bölümlerin fotoğrafını çektikten sonra veya galeriden seçtikten sonra renkleri duvarlarınızda görebilmenizi sağlayan Bi'Renk uygulamasında, farklı kombinasyonlar uygulayarak sonrasında bunları karşılaştırabilirsiniz. Beğendiğiniz renklerin adını ve renk kodlarını da öğrenebilmenize imkan tanıyan Bi'Renk uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, evinize en uygun renk seçeneklerini kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ARuler

    Android için ilk ve en iyi artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • Kükre

    Kükre uygulaması ile GS Store'dan aldığınız tişörtleri giyerek artırılmış gerçeklik deneyiminden faydalanabilirsiniz.
  • Google Measure

    Google Measure uygulaması ile Android telefonunuzu şerit metre olarak kullanın.
  • Just a Line

    Google'ın artırılmış gerçeklik uygulamasıyla çizim yeteneğinizi konuşturun.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.
  • CamToPlan

    Gelişmiş artırılmış gerçeklik ölçüm uygulaması
  • Vertiv XR

    Vertiv XR, ürünleri satın almadan önce istenilen yerde görmeye ve incelemeye imkan sağlayan bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.