Biathlon Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Biathlon Mania, nefes kesen kayak yarışlarına katılarak dünyanın güçlü oyuncularına karşı mücadele edeceğiniz ve belirtilen hedefleri vurarak puan toplayacağınız sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve gerçekçi efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, karla kaplı yüksek dağlık alanlarda kayak yarışları yaparak turnuvalarda birinci olmak ve seviye atlamaktır. Kayak yarışlarının sonunda bir tüfek yardımı ile belirtilen hedeflere ateş etmeli ve görevleri tamamlayarak ödülleri toplamalısınız. Oyunu online platformda oynayabilir ve dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncuyla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca turnuvalarda başarılı olarak dünya sıralamasında adınızı zirveye yazdırabilir ve ekstra ödül kazanabilirsiniz.

Oyunda farklı tarza sahip onlarca kayakçı yer almaktadır. Ayrıca yüzlerce kayak malzemesi ve kıyafet bulunmaktadır. Dilediğiniz ekipmanları seçerek oyuna başlayabilir ve nefes kesen yarışlara katılabilirsiniz. Spor oyunları arasında bulunan Biathlon Mania ile sizde eğlenceye doyabilir ve iyi bir kayaçlı olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Biathlon Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
177 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.

Gerçekçi kayak yarışlarına katılarak hedefi vurmak için mücadele edeceğiniz ve heyecan verici turnuvalara katılarak güçlü rakiplerle karşılaşabileceğiniz Biathlon Mania, mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizi ve ekipmanlarınızı belirleyerek zorlu kayak yarışları yapmak ve hedefi vurarak yarışlardan birincilikle ayrılmaktır. Amatör bir sporcu olarak başlayacağınız bu oyunda kendinizi geliştirerek profesyonelliğe doğru hızlı adımlar atabilir ve geçilmesi güç bir kayakçı olabilirsiniz. Oyunu online olarak da oynayabilir ve çevrimiçi turnuvalara katılarak hünerlerinizi tüm dünyaya gösterebilirsiniz. Turnuvalarda birinci olarak onlarca kupa kaldırabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı karakter ve kayak malzemesi yer almaktadır. Dilediğiniz ekipmanı ve kayakçıyı seçerek yarışabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelli ile sıkılmadan oynayacağınız Biathlon Mania, milyonlarca oyun severin vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Biathlon Manager 2020

    Kış sporlarında yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Tennis Mania Mobile

    Gerçekçi tenis maçları yaparak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Supermarket Mania

    Süpermarket işleteceğiz.
  • Cake Match 3 Mania

    Aynı kekleri yok etmeye çalışacağız.
  • Cupcake Mania: Canada

    800’den fazla seviyeyi çözüme kavuşturacağız.
  • Dragon Pop Mania

    Renkli blokları eşleştirerek bulmacalar çözebileceğiniz stres giderici ve eğlenceli bir oyundur.
  • Farm Mania 2

    Dev bir çiftlik kurarak hayvanlar aracılığıyla ürettiğiniz organik ürünleri pazarlayacağınız eşsiz bir oyunudur.
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.