bidiyet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

bidiyet Android Uygulaması İndir: Türkiye'nin seçkin diyetisyenlerinin diyet programları ile sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verin.

bidiyet uygulaması, Türkiye’nin en iyi diyetisyenlerinin hazırlamış olduğu beslenme programlarını sunuyor. Kilo verip sağlığına kavuşmak isteyenlerin diyetisyenlerle görüşmelerine gerek kalmadan diyet ile ilgili tüm bilgilere ve tariflere ulaşmalarını sağlıyor. Kişilerin fiziksel özellikleri ve bazal metabolizma hızlarına göre uygun planlar sunarak kişiyel özel diyet programı da çıkarıyor.  Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız, bidiyet mobil uygulamasını Android telefonunuza indirin.

bidiyet mobil uygulamasında uzmanlar tarafından hazırlanmış diyet programları ve detokslar bulunuyor. Kullanıcılar abone oldukları diyet programına profillerinden ulaşabiliyor. Türkiye’nin seçkin diyetisyenleri bidiyet uygulamasında. Diyetisyenlerin beslenme programlarına ulaşmak ve aralıklı açlık, ketojenik diyet, detoks programları ve çok daha fazla farklı beslenme planları ücretli. Kullanıcılar istedikleri diyetisyene abone olabiliyor, abone oldukları diyetisyenlerin düzenli olarak eklediği tüm diyetleri abone oldukları süre boyunca erişebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar satın alıma sunulan diyetleri tek paket olarak alabiliyor.

bidiyet Android diyet uygulamasında tarifler bölümünde diyet yaparken faydalanabilecek 200’e yakın video anlatımlı, 50’den fazla yazılı ve görsel anlatımlı yemek tarifi bulunuyor. Bu içerikler her geçen gün artıyor. Bloglarda diyetisyenlerin güncel beslenme bilgilerini paylaştıkları yazılar ve motivasyonu artıran öneriler bulunuyor.

 

Erkan Calp

bidiyet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
39.8 MB DOSYA BOYUTU

bidiyet iOS Uygulaması İndir: Türkiye'nin seçkin diyetisyenlerinden diyet programları ve yemek tarifleri

bidiyet uygulaması ile en popüler diyetisyenlerin listeleri telefonunuzda. App Store’da sağlık ve fitness kategorisinde Türkiye’nin en çok indirilen ikinci uygulaması olan bidiyet, Türkiye’nin en iyi diyetisyenlerinin hazırlamış olduğu beslenmes programlarını, mobil cihazlar aracılığıyla kullanıcılarına eşsiz bir şekilde sunuyor. Sağlıklı ve hızlı bir şekilde zayıflamak istiyorsanız bidiyet uygulamasını denemelisiniz.

bidiyet, diyetisyenlerle görüşmenize gerek kalmadan diyetle ilgili tüm merak ettiğiniz bilgilere ve tariflere ulaşmanızı sağlayan bir alt yapıya sahip. Fiziksel özellikleriniz ve bazal metabolizma hızınıza göre uygun planlar sunar. Uygulama içerisinde uzmanların hazırladığı diyet programları ve detokslar bulunmaktadır. Abone olarak size özel diyet programına profilinizden erişebilirsiniz. Her diyetisyenin profili mevcut olmakla birlikte profilllerine girerek diyet programlarından blog yazılarına kadar ulaşabilirsiniz.

bidiyet iOS uygulamasında tarifler bölümünden 200’e yakın videolu, 50’den fazla yazılı ve görsel anlatımlı yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Diyetisyenlerin güncel beslenme bilgilerini paylaştıkları yazılar ve motivasyon artırıcı tavsiyelerin olduğu bloglara da göz atmanızı öneririm. Apple Sağlık uygulaması ile entegre çalışır. Günlük adım ve haftalık adım sayınızı uygulama içerisinden takip edebilirsiniz. Adım sayınız, kilo grafiğiniz, su tüketiminizi takip etmenizi de sağlar.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diyet Listesi

    Diyet Listesi uygulaması, kilo vermenizi kolaylaştıracak diyet programları ve önerilerini sizlere sunuyor.
  • Diyet ve Zayıflama

    Diyet ve Zayıflama uygulamasını kullanarak sağlıklı bir şekilde kilo verebileceğiniz önerilere ulaşabilirsiniz.
  • WeightWar

    WeightWar ile kilonuzu ve diyet programınızı yönetmeniz kolay hale geliyor.
  • YAZIO - Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

    En iyi kilo verme ve diyet uygulaması
  • Sağlıklı Diyet Listesi

    Sağlıklı Diyet Listesi uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden kan grubunuza göre beslenme önerilerini sizlere sunuyor.
  • Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

    Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü uygulaması ile gün içinde tükettiğiniz gıdaların kalorilerini hesaplayabilir, diyetinizi takip edebilirsiniz.
  • Eat This Much

    Eat This Much uygulaması ile yemek planlarınızı yapabilir ve diyet listenizi kontrol edebilirsiniz.
  • Calorific Diet Tracker

    Android için Calorific Diet Tracker uygulaması, diyetinizi takip etmek ve geliştirmek için kullanabileceğiniz bir diyet takip uygulamasıdır.