BIG WIN Football 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Amerilan futbol maçlarına katılacağız.

Bizleri Amerikan futbol maçlarına götürecek olan BIG WIN Football 2019 ile benzersiz bir deneyim bizleri bekliyor olacak.

Hothead Games imzası ile geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak yayınlanan BIG WIN Football 2019 mobil platformda spor oyunları arasında yer alıyor. Gerçekçi içerikleri ve kaliteli oynanış mekanikleri ile mobil platformda oyunculara en gerçekçi Amerikan futbol deneyimini sunan oyunda farklı takımları seçebilecek ve liglere katılabileceğiz.

Seçtiğimiz takımdaki oyuncuları kişiselleştirebilecek ve değişiklikler yapabileceğiz. Dünyanın her tarafından takımlara karşı rekabet dolu katılacağımız maçlarda farklı oyun becerileri de kazanabileceğiz. Farklı oyun modlarına da sahip olan yapım App Sotre’da en iyi futbol oyunu olarak seçildi.

Ücretsiz olarak dün dünyada indirilip oynanabilen yapım iki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Google Play’de 4.0 gibi bir skor puanına sahip olan oyun geçtiğimiz yıl yayınlandı.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

BIG WIN Football 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
74.4 MB DOSYA BOYUTU

Amerilan futbol maçlarına katılacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan BIG WIN Football 2019 1 milyondan fazla oyuncu tarafından iki farklı mobil platformda oynanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapımda Amerikan futbol dünyasına adım atacak ve dünyanın her yerinden oyuncular ile rekabet dolu maçlara katılacağız. Farklı takımların yer aldığı oyunda kendi takımımızı seçecek, oyuncuları kişiselleştirebilecek ve takımımızı dilediğimiz gibi ayarlayabileceğiz. Beceriye dayalı bir sistemin yer aldığı mobil spor oyununda gerçekçi bir Amerikan futbol deneyimi bizleri bekliyor olacak.

Farklı oyun modlarına sahip olan yapım App Store’da en iyi futbol oyunu ünvanını da elinde bulunduruyor. Google Play’de 4.0 gibi bir skor puanına sahip olan oyun ücretsiz olarak oynanıyor.

Oyun gerçek zamanlı olarak da oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BIG WIN Baseball

    Mobil platformda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • BIG WIN Hockey

    Kendi kurduğunuz hokey takımının koçluğunu yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Football Arcade

    Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.
  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.
  • Big Bash Cricket

    Mobil cihazımızda kriket maçları yapacağız.
  • Big Win Basketball

    Android Big Win Basketball oyunuyla stratejik kartlar alarak rakiplerinize fark atarak favori bir basketbol takımının koçu olabilirsiniz.
  • Big Win Soccer

    Big Win Soccer Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol menajerliği oyunuduru.