Biis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Biis uygulamasında, birçok alanda kısa süreli iş ilanlarına ulaşarak para kazanabilirsiniz.

Biis uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan çeşitli görevlere dahil olarak para kazanabilirsiniz.

Temel olarak iş bulma uygulaması olarak nitelendirebileceğimiz Biis uygulaması, ilgi alanlarınıza göre seçeceğiniz görevleri yerine getirerek para kazanmanızı sağlıyor. İşverenlerin kısa süreli eleman ihtiyacını da karşılayabilen uygulamada, birçok sektörde günlük işler de yapabiliyorsunuz. Gizli müşteri, anketör, stand görevlisi, satış temsilcisi ve sevkiyat görevlisi gibi işler bulunan uygulamada, ilgili göreve başvuru yapanlardan en uygun olan seçilerek daha detaylı görüşmeler sağlanabiliyor.

Uygulama üzerinden oluşturacağınız profilinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlayarak işverenler açısından olumlu puan alabileceğiniz ve başvurularınızda öncelik alabileceğiniz Biis uygulamasında, ilgi alanlarınıza göre iş araması da yapabiliyorsunuz. Konumunuza en yakın işleri sıralayan, işin adı ve kapsamı ile birlikte ücretini de görebileceğiniz Biis uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve gelir elde etme şansına sahip olabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Biis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
47.9 MB DOSYA BOYUTU

Biis uygulamasında yer alan iş ilanlarına başvurarak, işverenlerin kısa süreli eleman ihtiyaçlarından yararlanabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Biis uygulaması ile günlük işler yaparak gelir elde edebiliyorsunuz.

Yeni nesil iş bulma uygulaması olan Biis, kullanıcıların ilgi alanlarına uygun kısa süreli veya günlük işler sunarak gelir elde etmelerini sağlıyor. İşverenler için de kısa süreli eleman ihtiyacını karşılayan uygulamada, profilinizi eksiksiz doldurarak başvurularda öncelik kazanabiliyorsunuz. Birçok sektörde iş ilanı sunulan uygulamada satış temsilcisi, anketör, şoför, gizli müşteri vb. ilanlara başvurabilirsiniz.

Yayınlanan işlerin adını, açıklamalarını ve ücretini görebileceğiniz Biis uygulamasında, işi alacak kişi işveren tarafından seçiliyor. Ayrıca, işverenin tercihlerine bağlı olarak konum veya kişisel özelliklere göre filtreleme yapılarak sadece bu kriterlere uygun adaylar listelenebiliyor. Size en yakın iş ilanlarına göz atarak para kazanabileceğiniz Biis uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Kariyer.net İş Ara

    Android için Kariyer.net İş Arama uygulaması sayesine iş ilanlarına her an ulaşabilmek, başvuru yapabilmek ve başvurularınıza verilen cevapları görebilmek mümkündür.
  • Ustabilir

    Evinizde tadilat yapmak istiyorsanız ve bu işi ustalarına bırakmak istiyorsanız, Ustabilir uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Flamingio

    Flamingio uygulaması ile profesyonel tasarımcıları bularak eviniz veya ofisinizi yeniden dizayn edebilirsiniz.
  • TBB Mesleki Dayanışma

    TBB Mesleki Dayanışma uygulaması ile avukatlar, meslektaşlarıyla danışma ve destek imkanına sahip olabiliyorlar.
  • Uzmani.kim

    Uzmani.kim uygulaması, ihtiyaç duyduğunuz alanlarda hizmet veren uzman kişilerle iletişime geçebilmenizi sağlıyor.
  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.
  • İşim İçin

    Ürünlerinizi satarak güvenli bir şekilde ödeme almak istiyorsanız, İşim İçin uygulamasını kullanabilirsiniz.