Bilio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME

Bilio, alışveriş yapmadan önce almak istediğiniz ürün hakkında detaylı bilgi ve fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Bilio, internet üzerinden alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların almak istedikleri ürüne en uygun fiyatlar ile ulaşmasını sağlayan Android uygulamasıdır. Akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde istediğiniz ürünün fiyat karşılaştırmasını yapabileceğiniz uygulama gereksiz yere fazladan para ödemenizi engeller.

Bilio.com'un Android uygulaması olan Bilio'yu ücretsiz olarak indirebilir ve alışveriş yapmadan önce rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünlere barkod okuyucu, sesli arama ve mobil arama motoru ile ulaşabilir ve ürün detaylarına göz atarak ürünün internet üzerinde en uygun fiyatını bulabilirsiniz. Ayrıca yapmış olduğunuz aramalarda istediğiniz filtreleme işlemlerini uygulayarak aradığınız ürüne daha rahat ulaşabilirsiniz.

Sadece ürün ve fiyat karşılaştırması yapmakla sınır kalmayan Bilio, kullanıcıların ürünler hakkında yapılan yorumlara ulaşmasını ve böylelikle alacakları ürün hakkında birinci ağızdan görüşlere ulaşmasını sağlıyor. Uygulama üzerinde beğendiğiniz ürünleri sosyal medya platformlarında paylaşabilir veya e-posta ile arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Dilerseniz istediğiniz ürünleri izlemeye alarak, daha sonra tekrar inceleyebilirsiniz.

Uygulama üzerindeki geçmiş bölümünden daha önce bakmış olduğunuz ürünlere ulaşabileceğiniz gibi, popüler ürünler bölümünden de en çok takip edilen ürünlere ulaşılabilir.

İnternet üzerinden sıklıkla alışveriş yapanların oldukça işine yarayacak olan Bilio uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücret ödemeden yükleyerek hemen kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Bilio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Bilio, alışveriş yapmadan önce almak istediğiniz ürün hakkında detaylı bilgi ve fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Bilio, internet üzerinde alışveriş yapmayı düşünüyorsanız mutlaka kullanmanız gereken uygulamalardan bir tanesidir. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama, almak istediğiniz ürn hakkında detaylı bilgilere ve fiyat karşılaştırmalarına ulaşmanızı sağlamaktadır.

Gereksiz fazla paralar ödemekten kurtulmanızı sağlayan uygulama üzerinde yorum sistemi sayesinde, alacağınız ürünün bilgileri ve fiyatı dışında, diğer özellikleri ile ilgili yapılan kullanıcı yorumlarına ulaşabiliyorsunuz. Ürünler için yaptığınız aramaları filtreleyerek istediğiniz ürüne daha kolay ulaşabilirsiniz.

Elektrikten kozmetiğe, beyaz eşyadan giyime kadar farklı kategorilerde bulunan milyonlarca ürüne ulaşmanızı sağlayan uygulama en uygun ve avantajlı şekilde alışveriş yapmanızı sağlamaktadır.

Uygulama üzerinde beğendiğiniz ürünleri arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz e-posta olarak da gönderebilmek mümkün. Geçmiş ve popüler bölümlerinden geçmişte kontrol ettiğiniz ürünlere ve sizin için hazırlanan en çok takip edilen ürünlere ulaşabiliyorsunuz.

İnternetten alışveriş yapmayı sevenlerin iPhone ve iPad'lerinde mutlaka bulunması gereken uygulamalardan biri olan Bilio'yu ücretsiz olarak indirerek bir ürün almadan önce mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Bilio

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Bilio, aradığınız ürünü en uygun fiyata satın almanız için yardımcı olan bir alışveriş uygulamasıdır.

Bilio, internet üzerinden ürün satın almayı tercih eden herkese önerebileceğim eşsiz bir alışveriş uygulaması.

800’den fazla e-ticaret mağazasının milyonlarca ürünü listeleyen, böylelikle aradığınız ürünü en uygun fiyata nereden alacağınıza yardımcı olan Bilio.com’un resmi Windows Phone uygulamasının oldukça başarılı olduğunu söylemem gerek. Zira Windows Phone platformu özellikle ülkemizde geri planda kalıyor ve fazla kullanıcısı yok. Ancak bu durum Bilio ekibini etkilememiş ve ortaya kusursuza yakın bir alışveriş uygulaması çıkarmışlar.

Windows Phone 8 ve üzeri yüklü cihazınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz Bilio’da karşılaştırmak istediğiniz ürüne üç farklı şekilde ulaşabiliyorsunuz. Barkod okuyucu, sesli arama veya klasik arama ile arama yapabiliyor, filtreleme ve sıralama özelliği ile dilediğiniz ürüne daha kolay ve hızlı şekilde bulabiliyorsunuz.

Ürünleri kategoriler halinde sıralama özelliğini de sahip olan uygulamada ürün hakkında yapılan yorumları da görebiliyorsunuz. Bu sayede ürün hakkında ön bilginiz oluyor; sorun çıkarması muhtemel ürünü satın almamış oluyorsunuz.

En çok takip edilen, popüler ürünlerden de haberdar olmanızı sağlayan Bilio, ürün fiyatlarını karşılaştırabileceğiniz en iyi mobil uygulama. Sıklıkla alışveriş yapan biriyseniz aynı ürünü daha uygun fiyata satın almanıza yardımcı olarak bütçenizi gereksiz yere aşmanıza engel olan bu uygulamayı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.