Bimeks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Bimeks Android uygulaması ile tüm teknoloji alışverişlerinizi mobil cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Bimeks teknoloji mağazacılığı konusunda uzun süredir varlığını sürdürüyor ve kullanıcıların en son teknoloji ürünlerine uygun fiyatlarla erişebilmelerini sağlıyor. Şirketin hazırladığı Bimeks Android uygulaması ise mağazalara gitmeden çok kolay bir şekilde tüm alışverişlerinizi mobil cihazlarınızdan gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

Ücretsiz olarak sunulan ve fena olmayan bir tasarıma sahip olan uygulama, içerisindeki onlarca kategori içerisinde bulunan binlerce ürünü kolayca incelemenize ve ürünlere dair kullanıcı yorumlarını okumanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda ürünleri kendi sepetinize de eklemek ve satın almak mümkün. Satın alınan ürünler için kendi kullanıcı yorumunuzu yapabilir, böylece diğer kullanıcıları bilgilendirebilirsiniz.

Uygulama vasıtasıyla alışveriş gerçekleştirdikçe puanlar da kazanabiliyor ve daha sonra bu puanları sonraki alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Mağazalarda da kullanabileceğiniz uygulama, barkod okutma özelliği sayesinde mağazada gördüğünüz ürüne dair fiyat karşılaştırmalarının yapılmasına olanak tanıyor.

Herhangi bir sıkıntısı olmayan uygulama tüm Android cihazlarda sorunsuzca çalışacaktır. Aynı zamanda verdiğiniz siparişlerin ne durumda olduğunu da görebildiğiniz için ürününüzün yolda olup olmadığını hemen tespit edebilirsiniz. Teknoloji ürünleri almayı sevenlerin kesinlikle cihazlarında bulundurmaları gereken ürünlerden birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Bimeks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Bimeks uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca Bimeks'ten alışveriş yapabilirsiniz.

Bimeks, uzun bir süredir ülkemizdeki teknoloji, beyaz eşya, bakım ürünleri gibi konularda kullanıcılara uygun imkanlar sunan bir mağazalar zinciri olarak varlığını sürdürüyor ancak artık kullanıcılara sadece mağazalarda değil mobilde de uygun bir satın alma deneyimi sunabilmek için mobil uygulamasını hazırlamış durumda.

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Bimeks uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor ve mağazanın sunduğu binlerce farklı ürüne uygulama aracılığıyla erişmek mümkün. Her ne kadar arayüzünün biraz daha geliştirilmesi ve sadeleştirilmesi gerektiğini düşünsem de sorunsuz bir şekilde kullanabileceğinize eminim.

Uygulama içerisinde bulduğunuz ürünler arasında karşılaştırmalar yapabilir, fiyatlarını da inceleyebilir, ayrıca diğer satın alanların gerçekleştirdikleri yorumlara göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz bir ürünü satın aldıktan sonra ürüne dair kendi fikirlerinizi de diğer kullanıcılarla paylaşmak elbette mümkün.

Uygulamanın çalışabilmesi için bir Bimeks hesabına sahip olmanız gerekiyor. Hesabınızı açtıktan sonra dilediğiniz gibi ürün inceleyebilir ve satın almalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bimeks uygulaması direkt olarak Bimeks mağazalarında da kullanılabiliyor. Uygulamanın barkod okutma özelliği sayesinde gittiğiniz mağazada yer alan ürünlerin barkodlarını okutabilir ve fiyat karşılaştırmaları da yapabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.