Bing Seyahat

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Bing Seyahat uygulaması ile seyahatinize ilişkin tüm bilgiler mobil cihazınızda.

Bing Seyahat, yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz için aradığınız tüm bilgilere hızlıca ulaşabileceğiniz bir seyahat uygulamasıdır.

Microsoft tarafından ücretsiz olarak sunulan uygulama ile seyahatinizde ihtiyaç duyacağınız tüm Windows Phone’lu akıllı telefonunuzda. Havaalanı kalkış ve varış durum bilgilerine ulaşabilir, kalacağınız oteli belirleyebilir, gezilecek yerler hakkında bilgi alabilir, kullanıcıların paylaştıkları seyahat fotoğraflarına bakabilirsiniz. Ayrıca uçuş fiyatlarını karşılaştırabilir ve uçuşlarınız için yer ayırtabilirsiniz. Yakınınızdaki otelleri bulabilir, oteller hakkında yapılan yorumları inceleyebilir ve otel fotoğraflarına göz atabilirsiniz.

Şu anda geliştirilme aşamasında olmasına rağmen, eksiksiz bir seyahat uygulaması diyebileceğimiz Bing Seyahat, (Bing Travel) sık seyahat edenlerin vazgeçilmez uygulaması olmaya aday.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İzmir Eshot

    İzmir Eshot, her İzmirlinin Windows Phone telefonunda bulundurması gereken bir seyahat uygulaması.
  • Tripwolf

    Alternatif seyahat uygulamaları arasında dikkat çeken Tripwolf, çevrimdışı kullanım özelliği ile dikkat çekiyor.
  • WorldMate

    Seyahat klavuzu(WorldMate 2006 Professional Edition)
  • Car Dash

    Car Dash, Windows Phone cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça güçlü özelliklere sahip bir seyahat ve navigasyon uygulamasıdır.
  • TripAdvisor

    TripAdvisor, sıklıkla seyahat eden biriyseniz Windows Phone telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama.
  • Expedia Hotels & Flights

    Windows Phone için ücretsiz bir seyahat ve rezervasyon uygulaması arayanlar için Expedia Hotels & Flights iyi bir tercih olacaktır.
  • MSN Travel

    MSN Travel, dünya genelinde gidilip görülmesi gereken bölgeleri listeleyen, uçak ve otel rezervasyonu da yaptırabileceğiniz bir seyahat uygulamasıdır.
  • Hotel Tonight