Birdstopia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Birdstopia, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Birdstopia, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Birdstopia ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Tek dokunuş moduyla oynanan zevkli bir oyun olan Birdstopia, kuş cenneti oluşturmaya çalıştığımız bir oyundur. Oyunda ekrana dokunarak puanlar kazanıyor ve yeni kuşların kilitlerini açarak habitatınızı genişletmeye çalışıyorsunuz. Rahatlatıcı bir etkiye sahip olan oyunda hem boş zamanınızı harcıyor hemde eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Yaşam alanları inşa etmeye çalıştığınız oyunda elinizi çabuk tutmalı ve yaprakları toplamalısınız. Yaprakları toplayarak zorlu görevlerin üstesinden geliyor ve yaşam alanını geliştirebiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz Birdstopia, renkli görselleri ve rahatlatıcı sesleriyle de dikkatimizi çekiyor. Oyunda yaşam alanlarını sürekli geliştiriyor ve farklı kuş türlerinin kilitlerini açarak habitatınızı genişletebiliyorsunuz. Geliştirdiğiniz yaşam alanınızı arkadaşlarınızda da paylaşabileceğiniz oyunu severek oynayabileceğinizi söyleyebilirim. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak. 

Birdstopia oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Birdstopia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Birdstopia, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Birdstopia, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir habitat kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda kendi kuş cennetinizi oluşturuyorsunuz.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda kendinize bir yaşam alanı oluşturuyor ve kuşlarınızı besliyorsunuz. Kuş cennetinizi giderek büyütüyor ve farklı kuş türlerini de dahil edebiliyorsunuz. Rahatlatıcı bir etkiye sahip olan oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Yaşam alanlarını inşa etmeli ve sürekli geliştirmelisiniz. Zorlu görevlerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Ayrıca geliştirdiğiniz yaşam alanlarını arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz.

Tek dokunuş moduyla oynanan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve yaşam alanınızı genişletmelisiniz. Kuşlar için en güzel ortamı oluşturmaya çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor. Elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Birdstopia, renkli görselleri ve rahatlatıcı sesleriyle de dikkatimizi çekiyor. Oyunda yaşam alanlarını sürekli geliştiriyor ve farklı kuş türlerinin kilitlerini açarak habitatınızı genişletebiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan bu oyunu sakın kaçırmayın.

Birdstopia oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!