Bitcoin Billionaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
305 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Bitcoin Billionaire farklı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken strateji oyunları arasında yer alıyor.

Bitcoin Billionaire uygulama marketlerde yer alan ve genellikle birbirinin taklidi olmaktan öteye gidemeyen oyunlardan başarıyla sıyrılan, eğlenceli bir oyun.

Hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabildiğimiz bu oyunda hiçbir varlığı yokken bitcoin üretme işine giren ve zengin olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir karakteri kontrol ediyoruz. Oyun özünde bir strateji oyunu olduğu için yapmamız gereken şeyleri iyi bir şekilde tartıp ölçmeli ve doğru kararlar vererek ilerlemeliyiz.

Oyuna parasız başlasak da zamanla zenginleşiyoruz ve varlığımızı artırıyoruz. Maddi durumumuzu düzelttikçe ofisimize yeni eşyalar alabiliyor ve dilediğimiz gibi dizayn edebiliyoruz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Bitcoin Billionaire’de de çok sayıda bonus seçeneği mevcut. Bu bonusları toplayarak oyundaki başarımızı katlayabiliyoruz.

Bonuslara ek olarak Bitcoin Billionaire’de upgrade seçenekleri de unutulmamış. Bu seçenekleri kullanarak kazancımızı kademe kademe artırabiliyoruz. Genel olarak son derece başarılı bir oyun olan Bitcoin Billionaire farklı bir deneyim yaşamak isteyen herkesin denemesi gereken seçenekler arasında.

Emircan Erdoğan

Bitcoin Billionaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
39.7 MB DOSYA BOYUTU

Bitcoin Billionaire eğlenceli grafikleri ve ilginç altyapısıyla dikkat çeken ücretsiz bir oyun.

Bitcoin Billionaire retro atmosferiyle dikkatimizi çeken eğlenceli bir oyun. Hem iPhone hem de iPad’leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bu oyundaki temel görevimiz her ne kadar tekdüze olsa da oyuna serpiştirilen birkaç ufak ayrıntı, Bitcoin Billionaire’in orijinal bir çizgide ilerlemesini sağlıyor.

Oyuna başlarken hiçbir şeyimiz yok ve tamamen fakiriz. Eski bir ofiste bitcoin üretimine başlayan bir karakterin kontrolünü elimize alıyoruz ve yavaş yavaş para kazanmaya başlıyoruz.

Oyunda tek yaptığımız şey bitcoin üretebilmek için ekrana tıklamak. Kazandığımız paralarla ofisimizi geliştirebiliyor ve oyunu oynamıyorken de para kazanmaya devam edebilmek için bazı ekstra özellikler satın alıyoruz.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Bitcoin Billionaire’de de çok sayıda upgrade seçeneği ve ek satın almalar mevcut. Oyun her ne kadar ücretsiz olarak sunuluyor olsa da gerçek parayla satın alabileceğiniz versiyonla birlikte tüm reklamlar gidiyor. Açıkçası ücretsiz versiyonda yer alan reklamlar zaman zaman can sıkıcı olabiliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Billionaire.

    Billionaire, gerçek yaşamda olmasanız bile oyun içerisinde zengin bir iş adamı olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android strateji oyunu.
  • Billionaire Clicker

    Billionaire Clicker'da kendi şirketimizi kurup başarılı anlaşmalar yaparak zengin olmaya çalışıyoruz.
  • Billionaire Capitalist Tycoon

    Farklı işletme binaları inşa ederek bol miktarda para kazanabileceğiniz eşsiz bir strateji oyundur.
  • Bitcoin

    Bitcoin madenciliği (mining) yapıyoruz.
  • Silicon Valley: Billionaire

    Silicon Valley: Billionaire, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Millionaire Billionaire Tycoon

    Milyoner olmaya çalışacağız.
  • Trade Tycoon Billionaire

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.
  • Train Merger

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu