BKM Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Sinema, tiyatro ve konser gibi etkinlikleri takip etmek ve bilet almak için BKM Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

BKM Mobil uygulaması ile Android cihazlarınızdan sinema, tiyatro ve konser gibi etkinlikleri takip edebilir ve kolayca bilet alabilirsiniz.

1994 yılından bu yana binlerce etkinliğe ev sahipliği yapan Beşiktaş Kültür Merkezi’nin resmi mobil uygulaması BKM Mobil, artık tüm etkinlikleri mobil cihazlarınızdan da takip etme imkanı sunuyor. Sahnelenen oyunlar, konserler ve vizyondaki filmleri inceleyerek tarihler hakkında bilgi alabileceğiniz uygulamada, bilet satın alma işlemlerinizi de kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

BKM etkinliklerinin tarih ve konum bilgilerini öğrenebilmenin yanında, uygulama üzerinden topladığınız puanlar ile hediyeler de kazanabilme olanağı sunan BKM Mobil uygulamasında ilginizi çeken etkinlik türünün sayfasına giderek etkinlikleri incelemeye başlayabilirsiniz. Eğer siz de BKM’nin etkinliklerinden haberdar olmak istiyorsanız, BKM Mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

BKM Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
18.2 MB DOSYA BOYUTU

BKM Mobil uygulamasında tiyatro, sinema, konser gibi eğlenceli etkinlikleri takip edebilir ve bilet alabilirsiniz.

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin etkinliklerinden haberdar olmak istiyorsanız, BKM Mobil uygulamasını iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Televizyonda, sinemada ve tiyatroda büyük beğeni toplayan eserlere imza atan Beşiktaş Kültür Merkezi, seyircilere neşe katan etkinliklerine son sürat devam ediyor. Sinema, tiyatro ve konser gibi keyifli etkinliklere ev sahipliği yapan BKM’nin mobil uygulaması ile siz de bu etkinliklerden anında haberdar olarak bilet satın alabilirsiniz.

Tiyatro, sinema ve konser gibi etkinliklerin detaylı bilgilerine de yer veren BKM Mobil uygulamasında, bu bilgileri inceledikten sonra hoşunuza giden etkinlik için anında bilet satın alabilirsiniz. Etkinliklerin tarih ve konum bilgilerini de öğrenebileceğiniz BKM Mobil uygulamasında, puan toplayarak birçok sürpriz hediyenin sahibi olabiliyorsunuz. Eğer siz de sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz etkinlikleri incelemek istiyorsanız, BKM Mobil uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BKM SineKafa

    BKM SineKafa, BKM filmleri ile sinema bilginizi test eden bilgi yarışması oyunu.
  • BKM Express

    BKM Express uygulaması ile alışverişlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • BKM Kitap

    BKM Kitap uygulamasıyla ilginizi çeken kitapları anında sipariş edebilirsiniz.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • Canlı Mobil Tv

    Canlı Mobil Tv kaliteli bir mobil televizyon izleme uygulamasıdır
  • Mobil Tv İzle

    Mobil Tv İzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir TV izleme uygulamasıdır.
  • Leo Mobil Canlı Tv

    Leo Mobil Canlı Tv bir android televizyon izleme uygulamasıdır