Black Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,153 TOPLAM İNDİRME

Black Survival online olarak da oynanabilen bir rol yapma oyunu

Black Survival oyunculara gerçek zamanlı bir hayatta kalma oyunu olarak özetlenen ve online olarak da oynanabilen bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Black Survival'da oyuncular ıssız bir adada kendilerini bulan karakterlerin yerlerine geçiyorlar. Bu adada kaynaklar sınırlı olduğu için hayatta kalan 10 kişi, yaşamlarına devam edebilmek için birbiriyle mücadele etmek zorunda; yani aslında ölüm - kalım mücadelesinin verildiği bir arena içerisindeyiz.

Black Survival'da hayatta kalabilmek için adayı keşfetmemiz, kaynakların yerini bulmamız, yeri geldiğinde savaşarak yeri geldiğinde kaçmamız gerekli. PvP karşılaşmaları yaklaşık 20 dakika sürüyor. Adada 22 bölge yer almakta, hastane, orman, kumsal gibi bölgeler zaman geçtikçe kısıtlı hale geliyor ve savaş alanı daralıyor. Bu nedenle bir yerde takılıp kalmamaya, hareket etmeye dikkat etmelisiniz.

Black Survival'da adadaki kaynakları toplayarak kendi silahlarınızı ve eşyalarınızı inşa edebilmektesiniz. Böylece hayatta kalma şansınızı artırabiliyorsunuz. Pay to Win sistemine sahip olmadığını iddia eden oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1.5 GHz işlemci

- 512 MB RAM

- 128 MB video belleğe sahip ekran kartı

- DirectX 9.0

- 1 GB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

 

Can Erdil Şentürk

Black Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
607 TOPLAM İNDİRME

PUBG benzeri online hayatta kalma oyunu

Black Survival, mobilde PUBG benzeri oyunlar arasında ve oldukça popüler. PUBG mobil versiyonu indirilmeye açılıncaya kadar oynanabilecek kaliteli bir yapım. Para harcayanın kazandığı değil, mücadele gücünü ortaya koyanın zafer coşkusunu yaşadığı online hayatta kalma oyununda 10 oyuncu ıssız bir adada buluşuyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds kısa adıyla PUBG’nin mobil oyunu Android için resmi olarak çıkış yapana kadar oynayabileceğiniz PUBG benzeri oyunlardan biri Black Survival. 10 kişi hayatta kalma mücadelesi veriyor. 20 dakika sonunda (yaklaşık süre) sağ kalmayı başarabilen oyuncu arenanın kazananı oluyor.

Anime karakterlerin formunda 29 farklı karakter ve 7 silah (adanın farklı yerlerine gizlenmiş nesnelerle birleştirerek yeni silahlar elde edilebiliyor) sunan oyun, tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemine sahip.

Oyun

PUBG Mobil Oyunu Android ve iOS Cihazlara Nasıl İndirilir?

Erkan Calp

Black Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
146.9 MB DOSYA BOYUTU

PUBG gibi online hayatta kalma oyunu

Black Survival, mobilde PUBG benzeri oyunlar arasında gösteriliyor ve de oldukça popüler. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun, PUBG mobil versiyonu çıkana kadar oynanabilir; sonrasında iPhone/iPad’inizden sileceğinize eminim. PUBG gibi oyuncuların ıssız, terk edilmiş bir yerde bir araya gelip hayatta kalma mücadelesi verdiği oyun, aksiyondan ziyade dokunmaya dayalı, yavaş ilerleyen strateji odaklı bir oyun formunda.

Anime severleri kendisine çeken online hayatta kalma oyunu Black Survival’da 10 oyuncu kimsenin yaşam sürmediği yerlerde buluşup savaşıyor. Issız ada, orman, hastaneyi de içine alan 22 yerde süren mücadeleler en fazla 20 dakikada sonlanıyor. Oyuncuların hiçbirinde silah yok. Keşfe çıkıp silah, ekipman arayışına girmeleri gerekiyor. 7 tür silah mevcut ancak gizli yerlere ulaşırsanız farklı objelerle kendinize yeni silahlar yapabiliyorsunuz.

Oyuncuların savaşmakla kaçmak arasında karar verdiği online strateji oyunu Black Survival, para harcayanın değil, strateji gücünü ortaya çıkaranın kazandığı bir oyun.

Oyun

PUBG Mobil Oyunu Android ve iOS Cihazlara Nasıl İndirilir?

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved dinozorların yaşadığı ıssız topraklara konuk olduğunuz bir rol yapma oyunudur.
  • Ancient Siberia

    Ancient Siberia, açık dünya temelli bir hayatta kalma oyunu
  • FEN: Prologue

    FEN: Prologue, bataklıkta hayatta kalmaya çalıştığınız ücretsiz bir RPG oyunu
  • Black Desert Online

    Black Desert Online güzel grafikleri zengin bir içerikle buluşturan bir MMORPG
  • ARK: Survival Of The Fittest

    ARK: Survival Of The Fittest online olarak oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Immune - True Survival

    Immune - True Survival ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Kenshi

    Benzersiz bir tecrübe sunan Kenshi, son dönemde adından sıklıkla söz ettiren bir hayatta kalma oyunudur. Hemen Kenshi indirin ve bu tecrübeyi deneyimleyin.
  • Just Survive

    Just Survive online olarak oynayabileceğiniz zombilerle dolu bir hayatta kalma oyunu