Blackbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Blackbox, iOS platformundaki en zor, sıradışı bulmaca oyunu.

Blackbox, şimdiye kadar oynadığım en zor, sıradışı bulmaca oyunu diyebilirim. Oyunda birbirinden zorlu bulmacaları çözmek için ipuçlarını çok iyi yakalamanız ve asla ekrana dokunmamanız gerekiyor.

Ekrana dokunmadan çözülmesi gereken eşssiz bulmacalar içeren oyun ilk olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Hem iPhone hem de iPad’inize ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabiliyorsunuz. 1000’den fazla tam not olmayı başaran nadir bulmaca oyunlarından biri olan Blackbox’da amacınız ekranın farklı noktalarında beliren kutucukları renklendirmek. Her bölümde kutucuk sayısı değişkenlik gösteriyor ve her bölüm birbirinden farklı dizayn edilmiş. İlerledikçe zorlaştığını söylememe gerek yok.

Oyunun ilginç bir oynanışı var. Tek kuralın ekrana dokunmamak olduğu olduğu oyunda bulmacaları çözmek için kimi zaman telefonunuzu eğmeniz, kimi zaman WiFi bağlantısını kapamanız, kimi zaman ekran parlaklığını yükseltmeniz, kimi zaman da ekran görüntüsü almanız gerekiyor. Her bölümde nasıl geçeceğinize dair bir ipucu sunuluyor. Dilerseniz çok zorlandığınız bölümlerde yardım alabiliyorsunuz ancak doğrudan çözüme ulaştıran ipuçları oldukça sınırlı.

Kafa yorma gerektiren bulmaca oyunlarını seviyorsanız bu sıradışı oyunu kesinlikle oynayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarını temel alan Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için birçok farklı sistem kurmayı deneyebilirsiniz.
  • 1010! Color

    Bulmaca becerilerinizi sınayın.
  • Memopoly

    Eğlenceli ve rahatlatan hafıza bulmaca oyunu
  • Hexologic

    Sudoku'ya benzer mantıksal bulmaca oyunu
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Bağımlılık yapan sayı bulmaca oyunu
  • Alice

    Tanıdık karakterlerle dolu keyifli bir bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Beyni çalıştıran harika egzersizler bu oyunda
  • Brain Out

    Brain Out: App Store'da 1 numaralı bulmaca oyunu