Blendoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Blendoku ücretsiz olarak satın alabileceğiniz ve renkleri dizmeye dayalı bir bulmaca oyunudur.

Blendoku bulmaca oyunlarından hoşlanan tüm oyunseverlere hitap bir Android oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyun bulmaca kategorisine yenilikçi özellikler getirmekte.

Uygulama marketlerde çok sayıda bulmaca oyunu yer almakta fakat bunların çok azı orijinal bir atmosfer sunuyor. Blendoku yaratıcı olarak nitelendirebileceğimiz oyunlar arasında yer almakta. Öncelikle bu oyundaki amaç renkleri uyumlu bir şekilde sıralamak. Oyuncular, kendilerine verilen renkleri tonlarına dikkat ederek sıralamalı ve bu şekilde bölümleri tamamlamalıdırlar.

Toplamda 475 bölüme sahip olan oyunda git gide zorlaşan bir oyun yapısı sunuluyor. İlk bölümler görece olarak daha kolay bir yapıya sahipken bölümler ilerledikçe oyun daha da zor bir hale geliyor. Bu tarz bir oyun renkleri iyi ayırt edebilen kişiler tarafından oynanmalı. Renk körlüğü gibi göz problemleriniz varsa Blendoku sinirinizi bozabilir.

Oyunda yer alan bölümler yetersiz gelirse ekstra ücret ödeyerek paketler satın alma şansınız da mevcut.

Emircan Erdoğan

Blendoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Blendoku, iPhone ve iPad üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve renkleri dizmeye dayalı bir bulmaca oyunu.

iOS cihazlarınızda oldukça sıradışı bir bulmaca oyunu denemek istiyorsanız Blendoku isimli bu örneğe mutlaka göz atmanız lazım. Sudoku benzeri oyun mantığını ismine de yasıntan Blendoku ile amacınız size sunulmuş renk paletlerini mantıklı bir sıralamanın içerisine yerleştirmek. Bunun için başlangıçta ve sonda yer alacak olan renkleri tahmin edip aradaki renk dokularını normal bir renk skalası içerisindeki değişime göre dizmeniz gerekiyor.

Başlangıçta tek bir hat üzerinden başlayan oyun tek renkte koyudan açığa doğru giderken mantığını size anlatmaya çalışıyor. Bunun sonrasında aynı deneyimi monokrom bir düzlemde de yaşıyorsunuz ve üçüncü seviyeden itibaren çengel bulmaca benzeri bir bölüm sizi karşılıyor. Bu noktadan itibaren oyunun kafa kurcalayan kısmı başladığı gibi, her yönden mantıklı dizilmiş olması gereken hatlar çizmeniz gerekiyor.

Toplamda 525 bölüme sahip olan oyun zaman isteyen bulmacalare da göz önüne alınacak olursa oldukça uzun bir oyun keyfi sunuyor. Üstelik Blendoku tamamen ücretsiz. Renkleri ayırt etmek konusunda iyiyseniz veya böyle bir yetenmek geliştirmek istiyorsanız bulmaca çözerek harika bir egzersiz yapma imkanınız olacak. Uygulama içi satın alma ile 800'den fazla bölüme daha sahip olabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blendoku 2

    Blendoku 2 zorlu ve eğlenceli bir renk bulmacası oyunudur
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada