Blitz Brigade: Rival Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME

Blitz Brigade: Rival Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Blitz Brigade: Rival Tactics, ilk olarak bir online FPS oyunu olarak çıkış yapan Blitz Brigade serisinin yeni oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Blitz Brigade: Rival Tactics, ilk oyundan bir hayli farklı bir yapıda. Gameloft, Blitz Brigade: Rival Tactics'i bir strateji oyunu olarak tasarlamış. Oyunda savaş alanına süreceğimiz birliklerimizi seçtikten sonra taktiksel karşılaşmalar yapıyoruz. Bu karşılaşmalarda dilersek hızlı birimlerimizi sürekli düşman üssüne doğru gönderebiliyor veya zırhlı savaş araçlarından faydalanabiliyoruz. Dilerseniz roket ve toplarlar uzak mesafeden de saldırabiliyorsunuz.

Blitz Brigade: Rival Tactics'de savaşırken 8 kişilik bir manga oluşturmaktayız. Mangamızda ilk Blitz Brigade oyunundan tanıyacağımız kahramanları da görevlendirebiliyoruz. Savaşları kazandıkça mangamızdaki kahramanları ve birimleri güçlendirebiliyor, yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz.

Blitz Brigade: Rival Tactics, Clash of Clans ve Clash Royale oyunlarının karışımı şeklinde hazırlanmış bir oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Blitz Brigade: Rival Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Blitz Brigade: Rival Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Blitz Brigade: Rival Tactics, Gameloft'un ünlü Blitz Brigade serisinin yeni oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Blitz Brigade: Rival Tactics, bir hayli farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Hatırlanacağı üzere serinin ilk oyunu bir online FPS oyunuydu. Blitz Brigade: Rival Tactics ise bir strateji oyunu. Artık farklı bir tarzda askerlerimizi savaştırıyoruz.

Blitz Brigade: Rival Tactics'de oyuncular 8 kişilik mangalar oluşturarak birbirleriyle online olarak eşleşiyorlar. Bu savaşlarda önceki Blitz Brigade oyunundan tanıdığımız kahramanları kullanabiliyor ve yeteneklerinden faydalanabiliyoruz. Ayrıca çeşitli zırhlı araçlar ve saldırı türleri de bizi bekliyor. Dilerseniz düşmanınıza sürekli asker göndererek hızlı çatışmalar yapabiliyor, dilerseniz savaş araçlarınızla saldırabiliyor, dilerseniz de uzaktan toplar ve roketler yağdırabiliyorsunuz.

Blitz Brigade: Rival Tactics'de oyuncular savaşları kazandıkça yeni kahramanların kilidini açabilmekte ve kahramanlarını geliştirebilmekte. Eğer Clash of Clans ve Clash Royale karışımı bir oyun oynamak isterseniz Blitz Brigade: Rival Tactics hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blitz Brigade

    Online FPS oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken Blitz Brigade tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Brave Brigade

    Brave Brigade, taktik ve strateji üzerine kurulu bir dünyada kendi kahramanınızla rakipleri yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • RIVAL: Crimson x Chaos

    Mobil cihazınızda RIVAL: Crimson x Chaos ile alışılmışın dışında bir strateji deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Rival Kingdoms: Age of Ruin

    Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • TRANSFORMERS: Battle Tactics

    TRANSFORMERS: Battle Tactics sıra tabanlı bir strateji oyunudur
  • Survival Tactics

    Survival Tactics oyununda kendi şehrinizi kurun ve şehrinize komutan atayın.
  • Super Battle Tactics

    Super Battle Tactics, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği ücretsiz ve en iyi strateji oyunlarından bir tanesidir.