Blockwick 2 Basics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz bir zeka oyunu oynamak isteyen görselliğe önem veren herkez Blockwick 2 Basics'i sevecektir.

Ücretsiz zeka oyunlarının kalitesi gitgide yükseliyor. Bu konuda çorbaya tuz katmak isteyen bir başka oyun da Blockwick 2 Basics. Halihazırda Android için paralı bir sürümü çıkmış olsa da bu kez aynı yapımcılar reklamlı bir oyun çıkartarak sizin cüzdanınızı hırpalamanıza mani olan bir seçenek sunuyorlar. Elbette uygulama içi satın alma ile bu reklamları sonlandırmanız da mümkün olacak, ancak bu durum sizi rahatsız etmiyorsa neden para ödeyesiniz? 144 farklı bölümü olan bu oyunda hiçbir etap birbirini benzemiyor. İşin güzel tarafı da bu zaten. Çünkü düz bir oyun kuralından bahsetmek söz konusu değil.

Farklı etaplarda sizden bambaşka oynanış şekilleri talep eden oyun yapısı, zarif renkleriyle büyülediği kadar bulmaca tasarımlarıyla da takdir kazanıyor. Farklı şekilde dizili olan bloklar içerisinde düzenli bir anlamlılık yaratmaya çalıştığınız bu oyunda ya zemini kaplayacak bir şema veya benzer renkli taşların eşleşmesi için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Zaman zaman bir bütünlüğü bozup benzer renkteki blokları bir araya getirmeniz gerekirken bazen de oyun haritasının şekline göre doğaçlama oynamanız gerekecektir.

144 tane bölümün tamamını ücretsiz olarak sunan bu oyun, reklam ile karşınıza çıkıor olsa da bu durumun sizi rahatsız etmesi durumunda veya oyun yapımcılarına destek vermek istiyorsanız uygulama içi satın alma seçenekleriyle bu görüntüleri ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Blockwick 2 Basics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz bir zeka oyunu oynamak isteyen görselliğe önem veren herkez Blockwick 2 Basics'i sevecektir.

iOS cihazı kullanıyorsanız siz de günümüzde zeka oyunlarının artan kalşitesi konusunda fikir sahibisiniz demektir. Bu konuda kendi katkısını sağlamak isteyen oyunlar arasında yer alan Blockwick 2 Basics de son derece zarif duran görseller ve renk seçimleriyle muhteşem bir bulmaca oyunu seçeneğini cebinize getiriyor. Olur da bu oyuna daha önce rastladıysanız paralı bir versiyonu ile karşılaşmış olma ihtimaliniz yüksektir. Ne var ki, yapımcılar bu kez ücretsiz olarak 144 bölümün tamamını oynamanız için reklam destekli bir versiyonu da kullanımınıza sunmuş durumdalar. Açık sözlü olmak gerekirse, bilmeden para ödemektense bu oyunu neden denemeyesiniz?

Birbirinden farklı oynanış tarzlarıyla size birçok farklı etap sunan oyun, semboller ve renkler arasındaki ilişkileri sond erece düzgün kuruyor. Kurallar her defasında değişse de görsellik size yapmanız gereken şeyler konusunda ipucu verme yeteneğinden yoksun kalmıyor. Öyle ki, geride bırakmış olacağınız eski bölümleri sırf eğlence olsun diye tekrar tekrar oynamak isteme şansınız bile oldukça yüksekı. Zaman zaman karmaşık bloklar içerisinden parçaları ayrıştırıp eş renkli olanları bir araya getirmeniz gerekiyorken kimi zaman da oyun haritasının tasarımına uyum sağlayacak blok yerleşimi yapmanız gerekiyor.

144 bölümün tamamını ücretsiz olarak oynamanızı sağlayan bu oyun karşılığında size reklam görüntüleriyle ulaşıyor ancak uygulama içi satın alma seçeneğiyle bu özelliği kapatıp tertemiz bir oyun keyfiniz de yakalamanız mümkün. iPhone veya iPad kullanan ve zeka oyunlarını sevenler bu oyuna bayılacaklardır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blockwick 2

    Blockwick 2 Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • KAMI 2

    KAMI 2, geometrik şekillerle karşı karşıya geldiğiniz zorlu Android bulmaca oyunu.
  • Kelime Avı 2

    Kelime Avı 2 mobilc ihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur