Bloody Roads, California

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Yasa dışı suçlar işleyerek çete liderliği yapacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Kendi suç çetenizi kurarak yasadışı işler yapacağınız ve polisi peşinize takmadan tüm işlerinizi gizlilikle yönetmek için mücadele edeceğiniz Bloody Roads, California, mobil oyunlar arasında strateji kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve nefes kesen kovalamaca sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, California’da kanun kaçağı motorculardan oluşan kalabalık bir çete grubu oluşturarak yasadışı işler yapmak ve kısa yoldan zengin olarak sokakların hakimiyetini ele geçirmektir.

Suç imparatorluğunuzu kurarak yaşayan bir efsane olabilir ve sokakları yöneterek herkesi haraca bağlayabilirsiniz. Şehirdeki bazı binaları ele geçirerek kaçak motor parçası üretimi yapabilir ve kendi tasarladığınız motosikletleri satarak para kazanabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni binaların ve suç türlerinin kilidini açabilir ve daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan Bloody Roads, California, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen aksiyon dolu bir çete oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Bloody Roads, California

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
203.3 MB DOSYA BOYUTU

Yasadışı suçlar işleyerek çete liderliği yapacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini barındıran tüm mobil cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine açılan Bloody Roads, California, kendi sokak çetelerinizi kurarak yasadışı işler yapacağınız ve kanundan kaçarak kendi kurallarınızı koyacağınız aksiyon dolu bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, California sokaklarının hakimiyetini ele alarak azılı suçlulardan kurulu dev bir çete grubunu yönetmek ve kaçak işler yaparak para kazanmaktır.

Şehirdeki binaları yağmalayarak kaçak motosiklet parçaları üretebilir ve piyasaya sürebilirsiniz. Kendi tasarladığınız araçları yaparak yüksek tutarlara elden çıkarabilir ve sahte ürünleri orijinal süsü vererek insanlara satabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni suç türlerinin ve çete üyelerinin kilidini açabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Strateji oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan Bloody Roads, California, stres gidereceğiniz ilginç bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bloody Monsters

    Belirtilen hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Bloody West: Infamous Legends

    Bloody West: Infamous Legends, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Vahşi Batı konseptli bir strateji oyunudur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.