BLUK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

BLUK, Angry Birds stili oynanış sunan küp zıplatma oyunu.

BLUK, tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone ve iPad'de rahatlıkla oynayabileceğiniz, vakit geçirmek için birebir bir mobil oyun. Minimalist görsel çizgilerine sahip platform oyununda siyah küpü uzun bloklar üzerinde ilerletmeye çalışıyorsunuz. Aşağı düştüğünüz an hızlıca gözden kayboluyor ve oyuna sıfırdan başlıyorsunuz.

Hikaye üzerine kurulu ender küp oyunlarından BLUK, değişen atmosferiyle kendisine bağlamaya çalışıyor. Oyunda puan toplamak için yapmanız gereken; Siyah küpü – Angry Birds oyununda olduğu – tut çek ve bırak stiliyle bloklara zıplatmak. Bloklar arası mesafe oyuna başladığınızda azken ilerledikçe boşluklar artmaya, açılar değişmeye başlıyor.

Erkan Calp

BLUK

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

BLUK, iOS platformunda minimalist görsellere sahip sürükleyici platform oyunu olarak öne çıkıyor.

BLUK, minimal görselleriyle kendisine çeken platform oyunu. iPhone’da zamanın durduğu anda açıp oynanmak üzere tasarlanmış harika bir oyun. Benzerlerinin aksine bir hikaye üzerine kurulmuş ancak bu tarz oyunlarda hikaye ikinci planda kaldığından fazla detaya inmeden oynanışa gireceğim.

Oyunda uzun bloklar arasında atlayarak ilerlemeniz gerekiyor. Siyah bir küp olarak boşluğa düşmeden dinamik yapıdaki bloklar arasında seri şekilde zıplayarak yolcuğunuzu tamamlamaya çalışıyorsunuz. Bunu yapmanızın amacı oyunun geliştiricilerine göre dünyayı dengelerini alt üst eden gizemli karanlığın çıkış noktasını bulmak.

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip oyunlar arasında olan BLUK, ilk oynanışınızda çok basit gelecek. Bloklara uçmak için tek yapmanız gereken dokunup sürükleyerek kendinizi germek ve sonrasında bırakmak. Ancak blokların yapılarının değişmesiyle her ilerleyişinizle bunu başarmanız zorlaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!