Bob The Robber 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME

Bob The Robber 3 Android oyununda dünyayı kurtarma görevini üstlenen bir karakteri kontrol ediyoruz.

Bob The Robber 3, hırsızlık yeteneklerimizi dünyayı kurtarmak gibi ulvi bir görev için kullanmamızı isteyen bir bulmaca oyunu. Serinin üçüncü oyununda uluslararası bir komplo ile savaşmak için iyi adamlara katılıyoruz. Kötü adamların ne yaptığını öğrenip komployu çözmemiz gerekiyor. Android telefonda oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Kafa çalıştırmaya zorlayan bulmaca oyunlarından keyif alan her yaştan kişinin hoşuna gidecek sürükleyici bir oyun Bob The Robber 3. Oyunda güvenlik görevlerine, güvenlik kameralarına yakalanmadan işaretlenen noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Tabii ki hedef nokta ile aramızda az bir mesafe yok ve karşılaştığımız tek engel bunlar değil. Kilitli kapıları açma, kabloları kesip alarmı durdurma, elektriği kesme, şifreli kapıları açma gibi zor işler önümüze çıkıyor. Hangi yöne gideceğimizi sarı renkte hareketli oklar gösteriyor ancak belli bir seviyeye geldikten sonra kendimiz, kafa patlatarak çözmemiz gerekiyor. Bu arada oyunun başlangıcında seriyi ilk defa oynayanlar için bir öğretici koyulmuş.

Erkan Calp

Bob The Robber 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Bob The Robber 3, görevleri tamamlayarak ilerlediğiniz ücretsiz iPhone ve iPad oyunu.

Bob The Robber 3, Kizi Games tarafından geliştirilen popüler bulmaca oyunu. Bob adında bir hırsızın yerine geçtiğimiz oyunun üçüncüsünde uluslararası bir komployu çözmek için yer altına iniyor, kötü adamlarla yüz yüz geliyoruz. Dünyanın kaderi ellerimizde.

Oyunun geliştiricisi aksiyon oyunu olduğunu belirtse de bana bulmaca öğelerinin ağır bastığı sürükleyici bir oyun olarak gözüktü Bob The Robber 3. Serinin üçüncü oyununda aşmamız gereken onlarca güvenlik görevlisi, asker, profesör var. Bunlar yetmezmiş gibi her yerde güvenlik kameralarına rastlıyoruz. Kilitli, şifreli kapılar da bonusu oluyor. Asıl işimiz hırsızlık olduğundan adam bayıltma, kameralardan kaçma, kilitleri açma, alarmı etkisiz hale getirme işinde fazla zorlanmıyoruz. Ancak bu hedef noktaya kolayca ulaşabileceğiniz anlamına gelmesin. Gittikçe zorlaşan bölümler sizi daha fazla düşünmeye itiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bob The Robber 4

    Bob The Robber 4, güvenlik kameralarını ve diğer tüm korumaları geçerek kasayı soymanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Robbery Bob 2 APK

    Robbery Bob APK, en çok oynanan hırsızlık oyunu. Robbery Bob 2 APK Android oyunda evlenme planı yapan bir hırsıza yardım ediyorsunuz.
  • Jewel Robber

    Jewel Robber, kontrol edeceğiniz çubuk adam ile elmas çalmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android hırsızlık oyunu.
  • Brain Puzzle: 3D Games

    Bob'un renkli dünyasına hoşgeldiniz.
  • Snail Bob 3

    Sevimli salyangozla birlikte zorlu parkurlarda yarışarak puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Robbery Bob APK

    Robbery Bob APK Android oyunda bir hırsızın yerine geçiyorsunuz. Gizlilik esaslı oyunları seviyorsanız Robbery Bob'u oynamalısınız.
  • Hellraid: The Escape

    Hellraid: The Escape gerilim ve maceranın bulmaca oynanışıyla geliştirildiği, görselleri ve atmosferiyle ilgi çeken, mobilde Unreal Engine 3 oyun motoruyla yapılmış bir oyundur.
  • Escape 3: The Morgue

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.