Bodyweight Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Bodyweight Fitness, videolu egzersiz hareketleri içeren bir fitness uygulaması.

Bodyweight Fitness, vücudunuzu şekle sokmak, forma girmek için uygulayabileceğiniz egzersiz hareketlerini içeren bir sağlık uygulaması.

Spor salonlarına gidecek vakit bulamıyor veya ayıracak bütçeniz yoksa kullanabileceğiniz onlarca fitness uygulamasından biri. Evinizde uygulayabileceğiniz fazla zorlayıcı olmayan egzersizlerle sağlıklı, istediğiniz vücuda ulaşmanız mümkün. Güç, dayanıklılık kazandıran ve ince hatlara sahip olmanıza yardımcı egzersizleri videolu olarak görebiliyor; bu sayede o hareketi en doğru şekliyle uygulayabiliyorsunuz. Tabii ki hangi egzersizi ne kadar sürede tamamladığınız, en son hangi harekeleri yaptığınız gibi detaylar da gösteriliyor.

Uygulamanın tek eksiği Türkçe olmaması. Vücudun farklı taraflarını çalıştıran, geliştiren birçok hareket İngilizce isimle yer alıyor. Egzersizler videolu olduğundan seçtiğiniz egzersizin ne için yapıldığını kolaylıkla anlayabiliyorsunuz ancak keşke Türkçe desteği de olsaydı dedirtiyor.

Erkan Calp

Bodyweight Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Bodyweight Fitness, videolu egzersiz hareketleri içeren iOS sağlık uygulaması.

Bodyweight Fitness, spor salonuna gidecek vakit bulamayanların faydalanabilecekleri fitness uygulamaları arasında. Ücretsiz indirip satın alım yapmadan kullanabileceğiniz uygulamada vücudunuzun farklı yerlerini çalıştıran egzersizleri videolu olarak görebiliyor, dilerseniz egzersizde kullanılan spor aletini satın alabiliyorsunuz.

Hem iPhone hem de iPad’de kullanılabilen sağlık uygulamasında güç, dayanıklılık artıran ve yağlardan kurtulmanızı sağlayan birçok egzersiz bulunuyor ve herkesin yapabileceği, kolaylıkla anlayabileceği hareketlerden oluşuyor. Türkçe dil desteği bulunmadığından hareketler İngilizce lakin videolu olduğundan çok ta gerek duymuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • PRO Fitness

    İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bir fitness uygulaması
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Timer Plus

    Harika deneyim sunan bir fitness yardımcısı
  • Mi Fit

    Mi Fit, Xiaomi akıllı saat ve akıllı bileklik kullanıcıları için sağlık ve fitness uygulaması.
  • Tone It Up

    Kadınlara özel en iyi fitness uygulaması