Bomb Squad Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Bombaları patlamadan etkisiz hale getirin.

Bomb Squad Academy, bombaları etkisiz hale getirerek ilerlediğiniz bir mobil bulmaca oyunu. Patlamaya saniyeler kala bombayı imha ederek milyonlarca insanın hayatını kurtaran kahramanlar gibi oynadığınız, mantık ve zeka çalıştıran harika bir Android oyunu.

Düşünmeye iten, beyni çalıştıran bulmacalarla süslü Android oyunları seviyorsanız, Bomb Squad Academy’i oynamanızı isterim. Oyun ücretsiz, 100 MB altı boyuta sahip olmasıyla hemen iniyor ve oyuna geçiyorsunuz. Oyunda gittikçe karmaşıklaşan bomba düzenekleri sizi bekliyor. Devre kartlarının çalışma şeklini analiz ediyor, patlatıcının nasıl devre dışı bırakılabileceğini belirliyorsunuz. Bağlantıları anlayıp devreyi neyin çalıştırdığını öğrenmek için birkaç saniyeniz var. Yanlış kabloyu kesmeniz ya da yanlış düğmeyi çevirmeniz bombayı tetikleyecektir. Filmlerdeki meşhur "Mavi kablo mu, kırmızı kablo mu?" sahnesi yok ama aynı hissi alıyorsunuz.

 

Erkan Calp

Bomb Squad Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
337.4 MB DOSYA BOYUTU

Bombaları etkisiz hale getirmek için 1 dakikanız var.

Bomb Squad Academy, bomba düzeneklerini etkisiz hale getirmeye çalıştığınız, mantık ve zeka gerektiren harika bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan bulmaca oyununda patlamasına 1 dakika kalan bombaları inceleyip kritik kararlarla durduruyorsunuz.

Bomba imha etmeye dayalı sürükleyici bir mobil bulmaca oyunu Bomb Squad Academy, gittikçe zorlaşan bölümler sunuyor. Elektronik kartların çalışma şeklini analiz edip patlatıcının nasıl devre dışı bırakabileceğini belirliyorsunuz. Giderek daha zorlayıcı devrelerle karşılaşıyorsunuz. Bileşenleri tanımlayıp bağlantıları anlayıp devreyi neyin çalıştırdığını bulmanız gerekiyor. Doğru kabloyu bulup kesmelisiniz. Yanlış kabloyu kesmek veyahut yanlış düğmeyi çevirmek bombayı tetikleyecektir.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Regal Academy Fairy Tale POP 2

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu
  • PJ Masks: Hero Academy

    PijaMaskeli ailesi artık sizin kontrolünüzde, onları kurtarın.
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.