Boni

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME

Alışveriş merkezlerindeki mağazaları gezerek puan kazanıp, puanları hediyeye dönüştürebileceğiniz bir Android uygulamasıdır.

Boni uygulaması iBeacon ağını kullanarak, alışveriş merkezlerindeki üye işyerlerine giderek Boni puanı kazanıp, hediyeye çevirebileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

iBeacon ağında temel olarak, mağazalarda bulunan vericiler ile bağlantı kurulması gerektiğinden, uygulamayı kullanırken cihazınızın Bluetooth özelliğinin açık olması gerekiyor. İstediğiniz mağazayı seçip, mağazaya giderek puan kazanıyorsunuz. Mağazanın yerini bilmeseniz bile, uygulama size bulunduğunuz yerden itibaren nasıl gideceğinizi tarif etmektedir. Listede bulunan mağazalar ve kazandırdıkları puanlarla çeşitli hediyeler kazanıyorsunuz ve danışmaya bildirerek hediyenizi alabiliyorsunuz.

Yeni bir girişim olan Boni’de; Marmara Park, Ankamall, Neomarin, Metro City, Palladium, Anatolium, Acity Outlet, 365 AVM, Maltepe Park, Vialand, Tekira ve Espark gibi alışveriş merkezleri bulunuyor. Sisteme her hafta yeni bir alışveriş merkezi eklenerek, uygulamanın daha geniş kitlelere hitap edilmesi planlanıyor.

Alışveriş merkezlerinde gezmeyi sevenler için çok kullanışlı bir Android uygulaması olan Boni, henüz yeni bir sistem olduğundan küçük teknik sorunlar yaşanabiliyor. Ancak sistemin yayılmasıyla birlikte bu tür sorunların da aşılacağını düşünüyorum.

Volkan Yılmaz

Boni

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Boni, alışveriş merkezlerindeki mağazaları gezerek puan kazanıp, bu puanları hediyeye çevirebileceğiniz bir mobil uygulamadır.

Boni, alışveriş merkezlerindeki mağazaları gezerek puan kazanıp, bu puanları hediyeye çevirebileceğiniz bir mobil uygulamadır.

Uygulamayı yüklediğinizde ünlü markalar, siz onların mağazalarını gezince Boni puanlar kazandırıyor. Bu puanları biriktirerek, puan havuzunda bulunan çeşitli indirimleri, hediye çeklerini ve ödülleri çekilişsiz kurasız kazanma fırsatı yakalıyorsunuz.

iBeacon ağını kullanan uygulamanın çalışma sistemi şu şekilde; istediğiniz mağazayı seçtikten sonra uygulama size mağazayı tarif ediyor. Cihazınızın Bluetooth özelliğiyle mağazalarda bulunan vericilerle bağlantı kuruluyor ve puanınız hesabınıza işleniyor. Listede bulunan mağazalar ve kazandırdıkları puanlarla hediyenizi seçtikten sonra danışmaya müracaat ederek hediyenizi alabiliyorsunuz.

Boni uygulamasını kullanan alışveriş merkezleri; Marmara Park, Ankamall, Neomarin, Metro City, Palladium, Anatolium, Acity Outlet, 365 AVM, Maltepe Park, Vialand, Tekira ve Espark şeklinde sıralanıyor. Yeni bir girişim olan bu sisteme her hafta yeni bir alışveriş merkezi ekleniyor.

Eğer alışveriş yapmayı, alışveriş merkezlerinde gezmeyi seviyorsanız, Boni uygulamasıyla birlikte bu zevkinizi hediyelerle taçlandırabilirsiniz. iOS işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen Boni’yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.