Boom Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Boom Dots'ta üzerimize doğru gelen düşmanları doğru zamanlamayla alt etmeye çalışıyoruz.

Boom Dots, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu yapısıyla dikkat çeken bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda başarılı olabilmek için son derece hızlı çalışan reflekslere ve iyi bir zamanlama becerisine sahip olmamız gerekiyor.

Oyunda sürekli olarak salınım hareketi gerçekleştiren düşman birimlerini kontolümüze verilen objeyle vurmaya çalışıyoruz. Bu noktada çok dikkatli ve hızlı hareket etmemiz gerekiyor çünkü gelen düşmanları vurmak pek kolay olmuyor.

Salınım hareketiyle üzerimize doğru gelen bu objeleri zamanında vuramazsak bize çarpıyorlar ve oyun ne yazık ki sona eriyor. Aracımızla saldırı gerçekleştirebilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Dokunduğumuz anda kontorlümüzdeki nesne öne doğru fırlıyor ve şayet zamanlamayı iyi tutturabilmişsek düşmana çarpıp onu yok ediyor.

Oyunda son derece basit fakat kesinlikle kalitesiz görünmeyen grafiklere yer verilmiş. Daha çok retro bir oyun oynuyormuş hissine kapılıyoruz.

Oyunun en dikkat çeken özelliği ise farklı temalar sunması. Elbette oyun yapısı değişmiyor fakat farklı temalarla birlikte monotonluk hissi kırılıyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Boom Dots, reflekslerine güvenen ve iyi bir zamanlama yetisine sahip olan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Boom Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
30.3 MB DOSYA BOYUTU

Boom Dots'ta üzerimize doğru gelen düşmanları doğru zamanlamayla alt etmeye çalışıyoruz.

Boom Dots, el becerilerine güvenen oyuncuların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. iPhone ve iPad için tamamen ücretsiz olarak sunulan bu beceri oyununda üzerimize gelen düşmanları, kontrolümüzdeki uzay gemisi görünümü verilmiş objeyle yok etmeye çalışıyoruz.

Oyunda yoğun bir retro atmosferi hakim. Fakat buna karşın animasyonların ve patlama efektlerinin kalitesi beklentileri karşılamakta zorlanmıyor. Birçok oyun retro grafikleri, düşük kalitelerini gizlemek için kullanıyorlar fakat bu durum Boom Dots için kesinlikle geçerli değil.

Boom Dots son dönemlerin popüler kontrol dinamiklerinden olan 'tek dokunuşla kontrol' üzerine kurulu bir yapıya sahip. Ekrana anlık dokunuşlar yapmamız, kontrolümüze verilen objeyi (uzay gemisini) hareket ettirmek için yeterli oluyor. Bu noktada en fazla dikkat etmemiz gereken şey ise zamanlama. Eğer zamanından önce veya sonra ekrana dokunursak yaratıkları ıskalayabiliyoruz ve sonrasında ise oyun sona eriyor.

Boom Dots'ta birbirinden zorlu 200 bölüm bulunuyor. İlk birkaç bölüm görece olarak kolay bir seviyede yer alıyor. İlerledikçe yaratıkların hızı farkedilir derecede artıyor ve isabet ettirmek zorlaşıyor.

Sonuç olarak Boom Dots, ücretsiz olarak sunulan en iyi beceri oyunları arasındaki yerini zorlanmadan alabilecek bir potansiyele sahip.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Join The Dots

    Join The Dots, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Falling Dots Arcade

    Falling Dots Arcade, gittikçe hızlanan ve zorlaşan oynanış sunan refleks oyunu.
  • Zig Zag Boom

    Zig Zag Boom, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz olarak sunulan bir beceri oyunu.
  • Boom Blast

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Boom Pilot

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Dots and Co

    Dots and Co, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Dots Heroes

    Dots Heroes eğlenceli bir mobil savaş oyunudur
  • Logic Dots

    Logic Dots, Android cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.