Booty Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
569 TOPLAM İNDİRME

Booty Quest, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir mücevher eşleştirme oyunudur.

Booty Quest, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir üçlü eşleştirme oyunudur. Son zamanlarda oldukça popüler olan üçlü eşleştirme oyunlarını seviyorsanız, alternatif olarak Booty Quest'i de denemenizi öneririm.

Her üçlü eşleştirme oyununda olduğu gibi Booty Quest'de yapmanız gereken şeyde oldukça basittir. Zaman dolmadan olabildiğince aynı renkte üç veya daha fazla mücevheri eşleştirerek puan kazanmaya çalışacağınız oyunda dikkat ve hız çok önemli.

Size verilen 60 saniyelik süre içerisinde olabildiğince çok eşleştirme yaparak puan toplamaya çalışacağınız oyun içerisinde yer alan Facebook entegrasyonu sayesinde arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Her hafta yenilenen puan tablosu sayesinde o hafta arkadaşlarınız arasında kimin en çok puan aldığını ve sizin kaçıncı sırada olduğunu görme şansını da sizlere sunan Booty Quest, sizleri amansız bir yarışın içerisine sokacak.

Bir yandan kendinizi denerken bir yandan da arkadaşlarınıza karşı yarışacağınız bu soluksuz eğlencede sizler de yerinizi almaya ne dersiniz?

Can Çevrim

Booty Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
21.5 MB DOSYA BOYUTU

Booty Quest, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mücevher eşleştirme oyunudur.

Facebook üzerinde en çok oynanan üçlü eşleştirme oyunlarından birisi olan Booty Quest, artık mobil cihazlar üzerinde de karşınızda. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunu olan Booty Quest'te farklı renkte mücevherleri eşleştirmeye çalışacaksınız.

Size verilen 60 saniyelik süre içerisinde aynı renkte üç veya daha çok mücevheri eşleştirerek puan toplayacağınız Booty Quest'te asıl amacınız bu 60 saniyelik süre içerisinde ulaşabileceğiniz maksimum puana ulaşmaya çalışmak.

Etkileyici grafikleri, animasyonları ve ses efektleri sayesinde başından kalkamayacağınız oyunun en güzel yanlarından birisi de Facebook entegrasyonu sayesinde arkadaşlarınızla yarışabilecek olmanız.

Her hafta yenilenen skor tabloları üzerinde o hafta en çok puan toplamayı başaran arkadaşlarınızı görebilir ve arkadaşlarınızın toplamış olduğu puandan daha yüksek puan toplayarak o haftaya ait skor tablosunu en üst sırasında yer almak için uğraşabilirsiniz.

Yüksek puanlar toplamak için oldukça dikkatli ve hızlı olmanız gereken Booty Quest dünyasında sizler de yerinizi alarak arkadaşlarınızla eğlenceli bir yarış içerisine girebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Booty: Tactics

    Age of Booty: Tactics, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir kart oyunudur.
  • Beast Quest

    Beast Quest güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil aksiyon oyunu
  • Legacy Quest

    Legacy Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Questy Quest

    Questy Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sea Hero Quest

    Sea Hero Quest, Android işletimine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Nimble Quest

    Nimble Quest, eski Nokia telefonlar üzerinde oynadığımız klasik yılan oyununu bir RPG oyununu dönüştüren oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir Andorid aksiyon oyunudur.