Bouncing Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.

Bouncing Ball, Ketchapp imzasını taşıyan sinir bozucu beceri oyunları arasında ve hem Android tablet hem de telefonda rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Ücretsiz olarak sunulan oyunda sürekli zıplayan bir topu kontrolümüz altında tutmaya çalışıyoruz.

Zorlu beceri oyunlarının arkasındaki isim Ketchapp’ın yeni oyunu Bouncing Ball, ilk bakışta PlaySide’ın Bouncy Bits oyununu hatırlattı. Konsept farklı olsa da oynanış itibarıyla aynı demek sanırım yanlış olmayacaktır. Yine sürekli zıplayan bir objeyi kontrol ediyoruz ve karşımıza çıkan engellere takılmadan gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışıyoruz.

Orjinal oyundan farklı olarak koca kafalar yerine bir topu kontrol ettiğimiz oyunda kontrol sistemi de değiştirilmemiş. Sürekli hoplayan topu engellerden atlatmak için basit dokunma hareketini uyguluyoruz. Ne kadar sık dokunursak top o kadar seri bir şekilde zıplıyor. Tabii ki yol boyunca karşımıza çok sayıda engel çıktığından bu hareketi uygularken zamanlamamızın harika olması gerekiyor. Her ne kadar zaman zaman engelleri daha kolay aşmamızı sağlayan güçlendiriciler çıksa da bunlar sınırlı süreliğine kullanabiliyor yani çabuk bitiyor.

Bouncy Bits’in görsel olarak basitleştirilmiş sürümü diyebileceğim Bouncig Ball’da da tek gayemiz olabildiğince yüksek puan alıp skorumuzu arkadaşlarımızla paylaşarak onları sinir etmek. Öte yandan farklı oyun modları veyahut çoklu oyuncu desteği ne yazık ki mevcut değil.

Daha önce Bouncy Bits oyunundan keyif aldıysanız, gözü daha az yoran aynı zorluk düzeyinde Bouncing Ball’u da seveceksiniz.

Erkan Calp

Bouncing Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Bouncing Ball, popüler Bouncy Bits oyunundan esinlenerek hazırlanmış ücretsiz bir iPhone ve iPad oyunu.

Bouncing Ball, Ketchapp’ın iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırladığı beceri isteyen oyunlarından biri. Odaklanma ve harika zamanlama gerektiren zorlu oyunda dinamik bir topu kontrol etmeye çalışıyoruz. Amacımız topla ilerleyebildiğimiz kadar ilerleyerek olabildiğince yüksek puan almak.

İlk görüşte Android ve iOS platformunda en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncing Bits’i hatırlatan oyunda zıplamadan duramayan renkli bir topu kontrolümüz altına almaya çalışıyoruz. Sürekli zıpladığından kontrol etmesi oldukça güç alan topun karşısına çıkan engelleri aşmasına yardımcı olmaya çalıştığımız oyunda kontrol sistemi tek elle rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Topu seri bir şekilde zıplatarak engelleri aşmak için ekranın herhangi bir noktasına seri bir şekilde dokunuyoruz. Ancak bunu yaparken zamanlamayı çok iyi tutturmamız gerekiyor. Çünkü engeller çok kritik noktalara yerleştirilmiş ve sürekli düz bir zeminde ilerlemiyor, girintili - çıkıntılı yollar da karşımıza çıkıyor.

Gözü yormayan basit görsellerle süslenmiş oyunda farklı oyun modları veya çoklu oyuncu seçeneği gibi oyuna renk katacak öğelere yer verilmemiş. Sadece tek başımıza oynayabiliyor ve puanımızı paylaşarak arkadaşlarımızı davet edebiliyoruz.

Bouncing Ball, saç baş yolduracak kadar olmasa da sinir edecek düzeyde bir beceri oyunu olmuş. Daha önce her yönüyle aynı olan Bouncy Bits oyununda keyif aldıysanız bunu da indirip denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

Bouncing Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Bouncing Ball, sürekli zıplayan bir topu kontrol etmeniz gereken beceri gerektiren bir Windows Phone oyunu.

Bouncing Ball, Windows Phone telefonunuzda sinir olarak oynayacağınızı düşündüğüm bir beceri oyunu. Basit dokunma hareketiyle oynanan oyunda dört haneli puana ulaşmak için saatlerinizi vereceksiniz.

Kısa sürede milyonlarca indirmeye ulaşan beceri oyunlarının yapımcısı Ketchapp’ın yeni oyunu Bouncing Ball, Windows Phone platformunda resmi olarak karşımıza çıkmıyor. Ancak aynı isimle yayınlanan oyun orjinalini aratmayacak kadar başarılı yapılmış diyebilirim.

Sadece tek başımıza oynama seçeneği sunan Bouncy Ball, görsel açıdan benzemese de oynanış olarak Ppopüler Bouncy Bits oyununa oldukça benziyor. Hatta kontrol sistemi bile aynı yapılmış. Oyuna geçecek olursak oldukça basit görsellere sahip olduğundan ilk bakışta keyif alamayacağınızı düşünebilirsiniz ancak oynamaya başladığınızda kesinlikle fikriniz değişecektir. Oyunda kontrolümüzdeki obje renkli bir top. Top sürekli zıplamaya proglanmış ve kontrol altına almak oldukça güç. Dokunma hızımıza göre hareket eden topun yolunu kesen çok sayıda engel var. Zamanlamayı çok iyi yapmazsanız top engele çarpıyor ve oyuna sil baştan başlıyorsunuz.

Çok basit gibi görünen ilgiç şekilde bağımlılık yaratan oyunda ilerlemek son derece dikkat ve harika zamanlama gerektiriyor. Engelleri aşmak için onları önceden görmeli ve hızınızı ayarlamanız gerekiyor. Öte yandan top sürekli düz bir zemin üzerine gitmiyor. İlerledikçe alçaklı yüksekli zeminler karşınıza çıkıyor.

Sonu gelmeyen oyunda tek amacımız olabildiğince ilerleyerek yüksek puan kazanabilmek. Her ne kadar tek elle oynanabilse de bunu başarmak oldukça güç. Dört haneli puana ulaşmak ise imkansıza yakın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bouncing Ball 2

    Bouncing Ball 2, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı top zıplatma oyunu.
  • Bouncing Buddies

    Sürükleyici bir beceri oyunu
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Roller Ball 3D

    Roller Ball 3D, dengeye dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.