Bounz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Bounz, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Türk yapımı beceri oyunu.

Bounz, görsellikten daha çok oynanışa önem veriyorsanız oynarken keyif alacağınızı, beceri gerektiren oyunlara ayrı ilginiz varsa bağımlısı olacağınızı düşündüğüm bir Android oyunu. Türk yapımı olmasıyla öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu oyunda zigzag çizerek ilerleyen ok işaretini kontrolünüz altına almaya çalışıyorsunuz.

Basit görsellere ve oynanışa sahip olmasına karşın bağımlılık yaratan oyunlar vardır. Bounz bu kategoriye giren oyunlardan biri. Oyunda duvarlara çarparak zigzag düzende ilerleyen oku borular arasından geçirmeye çalışıyorsunuz. İçerisinden geçmeye çalıştığınız borular hareketli yapıda değil ancak ne zaman ve ne kadar yükseklikte çıkacakları belli olmuyor. Borular arasından geçmek için borulara yaklaşmadan hesap yapmanız gerekiyor.

Ok işareti sürekli zigzag çizdiğinden borulardan geçmenin yolu düz konuma getirmek. Dümdüz gitmek için herhangi bir noktaya dokunup basılı tutmanız yeterli oluyor. Parmağınızı çektiğiniz anda tekrar zigzag çizerek duvarlara çarpmaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

Bounz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Bounz, Türk yapımı popüler beceri oyunu ve iOS'ta da ücretsiz.

Bounz, odaklanma, beceri, sabır üçlüsünü isteyen iOS oyunlarını kaçırmam diyorsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. iPad ile de uyumlu olan ancak iPhone’da oynanmak üzere tasarlanmış görünen oyun vaktin geçmek bilmediği durumlarda açıp oynamak için son derece ideal. Kafa yormadan vakit öldürebileceğiniz bir oyun arıyorsanız tavsye ederim.

Son derece basit görsellere sahip olduğundan hemen indirip oynayabileceğiniz Türk yapımı beceri oyununda amacınız sürekli zigzag çizerek ilerleyen ok işaretini borular arasından geçirmek. Her seferinde farklı bir konumda çıkan borulardan geçebilmenin yolu harika zamanlama. Engel teşkil eden boruları önceden görüp duvardan sektikten sonra düşeceğiniz noktayı hesaplamanız gerekiyor.

Borulardan geçmek için ok işaretini düz konuma getirmenin yolu ise ekranın herhangi bir noktasına basılı tutmak. Kendinizi borudan geçirdikten sonra parmağınızı çekerek eski konumunuza gelmiş, yani duvarlarda zigzag çizmeye dönmüş oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.