Bounzy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Bounzy!, büyücüyü kontrol ettiğiniz arcade türünde Android oyunu.

Bounzy!, her yaştan oyuncunun dikkatini çekecek minimal görsellere sahip arcade oyunu. Yaratıklarla tek başına mücadele etmek durumunda kalan yaşlı bir büyücüyü kontrol ettiğimiz oyunda daha iyi savunma için sürekli kendimizi yenilememiz, geliştirmemiz gerekiyor.

Kıdemli bir büyücü olduğu her halinden belli olan bir karakterin yerine geçtiğimiz arcade türünde hazırlanmış Android oyununda oldukça küçük bir alanda fantastik düşmanlarla karşı karşıya geliyoruz. Başlangıçta sabit ve de yan yana durarak büyülerimizi üzerlerinden rahatça deneyebildiğimiz yaratıklar ilerledikçe güçlenmeye başlıyor. Hatta bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Bu noktada güç ve becerilerimizi geliştirmemiz önemli. Oyun boyunca kazandığımız değerli taşları daha etkili sihirler almak için kullanıyoruz.

Erkan Calp

Bounzy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Bounzy!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Bounzy!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. 1010!'in yapımcısı Gram Games'in yeni oyunu olarak piyasaya sürdüğü Bounzy! ile zevkli dakikalar yaşayabiliyorsunuz.

Piyasaya sürdüğü oyunlarla bizleri telefon başına kitleyen yerli oyun yapımcısı Gram Games, yine müptelası olacağımız bir oyunu daha piyasaya sürdü. Bu sefer daha eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda becerilerinizi sonuna kadar konuşturmamız gerekiyor. BBTAN oyunun kurgusuna bir hayli benzeyen Bounzy!, renkli atmosferi ve zorlu seviyeleriyle dikkat çekiyor. Oyunda kalenizi savunuyor ve sihirli yeteneklerinizi kullanıyorsunuz. Özel güçlerin de sahibi olduğunuz oyunda tıpkı BBTAN'da olduğu gibi toplarla düşman bloklarını vuruyor ve puanlar topluyorsunuz. Karakterinizi güçlendirebileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz Bounzy! oyununu mutlaka denemelisiniz.

Bounzy! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.